Home » Bærbar computer » Lenovo klar med Chromebook til danskerne
Lenovo klar med Chromebook til danskerne

Lenovo klar med Chromebook til danskerne

Share

Lenovo lancerer i dag ThinkPad X131e Chromebook, som er baseret på Googles styresystem og stort set udelukkende kører med cloud-baseret software

Chromebooks er ikke noget nyt fænomen, men det har været kringlet at få den ind på det danske marked, og selvom flere producenter står klar med modeller holder de fortsat igen med danske lanceringer.

Som en af de første producenter kommer Lenovo imidlertid nu officielt med en Chromebook til det danske marked. Som det i sagens natur er gældende for denne type computer, kører den på Googles eget Chrome OS-styresystem, der minder om producentens Chrome-browser og stort set udelukkende anvender software baseret i skyen.

Se også:  Lenovo Thinkpad X1 Nano [TEST]: Letvægter med solide kræfter

Opstartstiden er ganske kort, og ThinkPad X131e Chromebook er skabt, så den er nem at skræddersy til brugerens behov. Software og sikkerhedsadministrering er forenklet, så elever og lærere får hurtig adgang til tusindvis af apps, faglige ressourcer og lagerplads.

I løbet af en skoledag udsættes elevers computere for stor slitage. Derfor er den nye Chromebook udstyret med en solid gummiliste rundt om låget og stærke hjørner til at beskytte computeren i tilfælde af, at den tabes på gulvet.

ThinkPad X131e Chromebook har en række features, der er nyttige i forbindelse med arbejdet i en skoleklasse, eksempelvis HDMI- og VGA-porte til projektorpræsentationer. Ved at bruge Google Apps for Education, der er gratis samarbejdsværktøjer udviklet til skoler, får elever desuden adgang til en mængde apps i Chrome Web Store. Med de specialudviklede apps kan elever nemt arbejde med dokumenter, regneark, multimedie-videoer, pdf-filer og præsentationer.

Se også:  Stigende krav til mobile workstations sender nye produkter på markedet

Den nye ThinkPad X131e Chromebook er på det danske marked til en vejledende pris fra 2.400 kroner.


TAGS
Chrome OS
Chromebook
lenovo

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Modtag dagligt IT-nyhedsbrev

Få gratis tech-nyheder i din mail-indbakke alle hverdage. Læs mere om IT-UPDATE her

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2021
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S