Home » Sikkerhed » Lenovo og Intel leverer enklere og mere sikker online identitetsbekræftelse
Lenovo og Intel leverer enklere og mere sikker online identitetsbekræftelse

Lenovo og Intel leverer enklere og mere sikker online identitetsbekræftelse

Share

Ved hjælp af Intel Online Connect integreres identitetsbekræftelse direkte i kernen af Lenovos PC’er og giver dermed enklere og mere sikker adgang, når der logges ind på populære hjemmesider som PayPal, Google, Dropbox og Facebook

81 procent af alle datalæk eller sikkerhedsbrud sidste år skyldtes kodeord, som enten var svage, for generelle eller stjålne. Samtidigt er phishing-forsøg vokset med 65 procent sammenlignet med året før. Beskyttelse af det digitale privatliv, identitet og alle typer af data er således vigtigere end nogensinde og kræver derfor også mere robuste sikkerhedsprocedurer.

Lenovo og Intel har derfor netop annonceret de første indbyggede fingeraftrykslæsere med identitetsbekræftelse til PC’er for at understøtte brugeres online browsing, arbejde og shopping. Ved at bruge Intel Online Connect på 7th og 8th generation af Intel Core-processorer, integrerer Lenovo identitetsbekræftelse direkte i kernen af PC’erne og giver dermed enklere og mere sikker adgang, når der logges ind på populære hjemmesider som PayPal, Google, Dropbox og Facebook. Den nye teknologi er tilgængelig på de nyeste PC’er fra Lenovo. Se den fulde liste nedenfor.

Se også:  Stigende krav til mobile workstations sender nye produkter på markedet

I stedet for at afhænge af adgangskoder som den eneste måde at bekræfte sin identitet, når man skal logge ind på websteder, kan brugere nu blot ved at lægge en finger på den integrerede fingeraftrykslæser sikkert bekræfte deres identitet. Dette øger beskyttelse af brugerne og mindsker chancerne for misbrug.

Lenovo er den første computerproducent på markedet til at lancere FIDO-certificeret løsninger til identitetsbekræftelse, der er integreret direkte i Windows-pc’er i form af en krypteret fingeraftrykslæser. Dette giver en enklere og mere sikker online identitetsbekræftelse, når der logges ind på populære hjemmesider og applikationer som PayPal, Google, Dropbox og Facebook.

Ved at benytte Intel Online Connect, der er tilgængelig på 7th og 8th Generation af Intel Core-processorer, understøtter de integrerede FIDO-certificerede løsninger til identitetsbekræftelse både Universal Authentication Framework (UAF) og Universal 2nd Factor (U2F).

Se også:  Lenovo ThinkStation P340 T [TEST]: Et tårn til det tunge arbejde

I stedet for kun at være afhængig af kodeord har brugerne nu på en mere sikker måde at logge ind på hjemmesider. Dette kan klares ved et tryk med fingeren på en integreret fingeraftrykslæser eller et hurtigt klik på en knap i real-time.

TAGS
fingeraftrykslæser
intel
lenovo
Online Connect
phishing

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Modtag dagligt IT-nyhedsbrev

Få gratis tech-nyheder i din mail-indbakke alle hverdage. Læs mere om IT-UPDATE her

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2021
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S