Home » Bærbar computer » Lenovo Ideapad Y910 [TEST]: Sådan skal det gøres!
Lenovo Ideapad Y910 [TEST]: Sådan skal det gøres!

Lenovo Ideapad Y910 [TEST]: Sådan skal det gøres!

Share

Lenovo ideapad Y910 er næsten ude på overdrevet. Men den leverer også noget ekstra

Selv efter mange år som tester af alverdens computere har man svært ved ikke at blive en smule imponeret over den vanvittige maskine, Lenovo har leveret til testen. Den er lige over vores prismaksimum og løber derfor ikke med prisen som testvinder. Men en klar anbefaling skal den have, og er du i markedet efter noget af det ypperste, kan vi på det varmeste anbefale dig at prøve denne maskine.

Ideapad Y910 har en lækker overflade i en form for rillet metal. Det gør, at den ikke er så modtagelig for ridser. I midten er et knaldrødt tyndt logo, det ligner et lyssværd fra Star Wars.

Når du lukker skærmen op, bemærker du de meget store højttalere over tastaturet. Området er farvet i en mørk, rød tone, så det står let frem fra den sorte overflade på den øvrige del af tastaturet.

Håndstøtten er meget stor og lavet af et materiale, der er yderst rart for hænderne. Samtidig har det den egenskab, at du ikke glider så let. Så du kan spille i timevis uden at løfte hænderne, hvis du ønsker.

Tastaturet er i øvrigt i samme meget høje kvalitet. Men det er vi jo efterhånden er vant til fra alle Lenovo-computere. Det betyder, at du får en nærmest perfekt tastevandring, og selv når du rammer lidt skævt, får tasten alligevel kontakt. Det er en stor fordel, når du skal skrive i lang tid, men også en kæmpe fordel i et spil, hvor det skal gå stærkt. Tastaturet reagerer ganske enkelt lynhurtigt. Her vil du også glædes over de ekstra funktionsknapper – foruden de normale.

Turbo-knap

Lenovo har desuden en feature, der er ret sjov: en Turbo-knap. Tryk på den, så bliver processorens performance boostet. Du overclocker processoren, hvilket betyder, at den arbejder hurtigere.

Så vil der blive brugt mere batteri, men du får lidt mere power i de spil, hvor det er nødvendigt. I vores målinger kan vi dog kun konstatere en minimal forskel med og uden turboknappen slået til. Men i praksis kunne vi godt mærke en forskel.

Selv ved almindelige opgaver, for eksempel når der skulle overføres filer, samtidig med at vi arbejdede med et stort billede i Photoshop, var det tydeligt, at boost-funktionen satte ekstra skub i sagerne.

Lenovo Ideapad Y910
  • Kvalitetsindtryk
  • Brugervenlighed
  • Funktioner
  • Ydelse
  • Pris
4

Sammenfatning

Pris: 17.990 kr.

Sending
User Review
0 (0 votes)
Her er den bedste dagspris på Lenovo IdeaPad Y910-17ISK (80V10010MX)
TAGS
gaming pc
Gode taster
kvalitetskomponenter
Lenovo ideapad Y910
Turboknap

DEL DENNE
Share

Seneste Tech test
Seneste konkurrencer

Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Modtag dagligt IT-nyhedsbrev

Få gratis tech-nyheder i din mail-indbakke alle hverdage. Læs mere om IT-UPDATE her

Find os på FaceBook

Alt om DATA

Lautrupsgade 7,
DK-2100 København Ø
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@altomdata.dk

Datatid TechLife

Lautrupsgade 7,
DK-2100 København Ø
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@datatid.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Lautrupsgade 7,
DK-2100 København Ø
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg / Prislister:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Medieinformation


Alt om DATA, Datatid TechLife  © 2019
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S