Home » Bærbar computer » Lenovo IdeaPad Y500
Lenovo IdeaPad Y500

Lenovo IdeaPad Y500

Share

Lenovo IdeaPad Y500 er en interessant størrrelse.

Lenovo IdeaPad Y500 er en interessant størrrelse. For det første har denne 15,6″-bærbare en fremtoning, der minder om en vellykket krydsning mellem mørkets fyrste og en kontorfuldmægtig. Det er helt tydeligt den af deltagerne, der signalerer gaming mest, men på en underspillet måde. Specielt, hvis man dæmper eller slukker det blodrøde baggrundslys på tastaturet.

Den anden specialitet, denne bærbare byder på, er tilstedeværelsen af en UltraBay. Her kan man montere et ekstra drev, eller som i testeksemplaret et ekstra grafikkort. Dermed har den to GeForce GT650M-grafikkort med i alt 4 GB hukommelse. Konstruktionen består af bøstet aluminium og plast og er solid. Det inkluderer også den 1920 x 1080 pixel store skærm, der har en blank overflade så en del refleksioner forekommer. Udover det er skærmen flot.

Se også:  Lenovo Yoga S940 er blandt årets bedste bærbare

Intel Core i7-3630QM-processoren gør, at ydelsen i processorsensitive opgaver ligner de andre her i testen. Grafikkortene i SLI-konfiguration vil give en fordel i mange spil, omend det ikke afspejler sig særligt i 3DMark-scoren. Maskinen larmer selvfølgelig en del, når der spilles, men den siger ellers ikke alverden. Y500 er udstyret med JBL-brandede højttalere. Lyden er da også ret god, men når ikke helt Asus niveau.

Tastaturet er et af højdepunkterne. Meget kan foretages via funktionstasterne såsom at bladre mellem åbne programmer. Tasterne har en konkav facon, der bare føles rigtig, når der tastes. De har halvlang vandring og er til den bløde side, men med god respons.

Se også:  Spar over 13.000 kroner på en stærk Windows-bærbar

Touchpad’en er stor med en behagelig overflade. Den virker dog lidt løs i det, hvilket kan gå ud over kontrollen.

[pt id=’2027635′ size=’large’ link=’file’ html_attrs=’title=”Gedigne linjer med en snert af vildskab. Y500 er også kendetegnet ved at være velventileret med kølegitteret på undersiden.”‘]

Gedigne linjer med en snert af vildskab. Y500 er også kendetegnet ved at være velventileret med kølegitteret på undersiden.


Lenovo IdeaPad Y500
  • Batterilevetid
  • Skærm
  • Ydelse
  • Features
  • Pris
4
Sending
User Review
0 (0 votes)
TAGS
Bærbar computer
ideapad
lenovo

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Modtag dagligt IT-nyhedsbrev

Få gratis tech-nyheder i din mail-indbakke alle hverdage. Læs mere om IT-UPDATE her

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2020
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S