Home » Bærbar computer » Windows-bærbar på kun 860 gram fra Lenovo
Windows-bærbar på kun 860 gram fra Lenovo

Windows-bærbar på kun 860 gram fra Lenovo

Share

Lenovo IdeaPad Duet 3i er en fuldt funktionsdygtig computer, du kan tage med overalt, uden at skænke plads- eller vægtproblemer i rygsækken en tanke

Den nye 2-i-1-computer vejer blot 0,86 kg – og her taler vi både skærm og Bluetooth-tastaturet, som fungerer som omslag og kan adskilles fra skærmen.

Den berøringsfølsomme skærm understøtter Lenovo Digital Pen, som gør det nemt at tage håndskrevne, digitale noter. Kombineret med det lette design er det en ideel maskine til blandt andet studerende.

Fuldt udtustet

I motorrummet gemmer IdeaPad Duet 3i på en Intel Pentium-processor, op til 8 GB hukommelse, op til 128 GB lagerplads og et batteri stort nok til at levere op til 7 timers batteritid. Den byder også på to USB-C-porte til lynhurtige dataoverførsler, en 360 graders mikrofon og en fysisk klap til webkameraet, så du er beskyttet mod video-hackere. Du kan desuden vælge, om det skal være en udgave med trådløst netværkskort, eller om du også vil have LTE/4G-understøttelse.

Se også:  Danske rumarkitekter tester intelligent månebolig i Grønland

Et støtteben på skærmens bagside gør fire forskellige arbejdsstillinger mulige: Den kan være flad som en tablet, foldet ud som en bærbar pc, stå som et telt eller oprejst som en bog. Du kan med andre ord tilpasse den 10,3 tommer store Full HD-skærm nøje efter, om du skal tage noter, streame videoindhold eller tegne.

Lenovo IdeaPad Duet 3i inklusiv tastatur forventes at komme til juli, og priserne starter ved 429 euro, hvilket kan omregnes til cirka 3.200 kroner.


TAGS
2-i-1-computer
Laptop
lenovo

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Modtag dagligt IT-nyhedsbrev

Få gratis tech-nyheder i din mail-indbakke alle hverdage. Læs mere om IT-UPDATE her

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2021
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S