Home » Stationær computer » Lenovo IdeaCentre AIO 520 27 [TEST]: Godt alternativ til en tower-pc
Lenovo IdeaCentre AIO 520 27 [TEST]: Godt alternativ til en tower-pc

Lenovo IdeaCentre AIO 520 27 [TEST]: Godt alternativ til en tower-pc

Share

Skal det være en alt i en-pc, så kan denne maskine fra Lenovo komme i betragtning. Prisen er rimelig, og specifikationerne er gode

Alt i en-pc’er er en niche, men de er mere nyttige, end man lige skulle tro. Lenovo AIO IdeaCentre er et perfekt eksempel på gevinsterne ved denne produkttype. Først og fremmest får du glæde af konceptet, hvis du har begrænset plads, men samtidig ønsker en stor skærm. Du kan også bruge maskinen andre steder end på skrivebordet, for eksempel i soveværelset eller på en afsides del af køkkenbordet.

I de senere år er Lenovo AIO-specifikationerne skudt i vejret, og i dag bruger Lenovo processorer på stationær-niveau og i en samlet pakke, hvor designet er meget tyndere end på tidligere modeller.

Maskinen er også nem at sætte op sammenlignet med en klassisk stationær maskine. Med kun ét kabel er det en leg at komme i gang. Samtidig er AIO bedre afkølet, hvilket betyder mindre støj og mulighed for et temmelig specielt design.

Maskinen har også ulemper. For eksempel er det ikke nogen simpel opgave at erstatte en defekt del, da alt er så tæt pakket, og kapaciteten til opgradering er tilsvarende begrænset. Derfor er det vigtigt at gå efter de højeste specifikationer, så du får en maskine, og noget, som du vil være tilfreds med i fremtiden.

Se også:  Lenovo Legion 5 Pro [TEST]: Diskret dræbermaskine
Tætpakket skærm

Skærmen er dog kraftigere bygget end på mange andre alt i en-pc’er, men det giver samtidig den krævede plads til en række praktiske funktioner såsom et nydeligt pop-op-kamera foroven samt en sidemonteret USB 3-port, hvilket er en velkommen detalje, da resten af portene ellers er krammet sammen på bagsiden. Forfra ligner det dog en særdeles attraktiv maskine.

IdeaCentre understøtter også en række udgange, som for eksempel HDMI, så det er muligt at koble forskellige enheder på og udvide brugbarheden.

Tætsiddende punkter

QHD-skærmen er så tætpakket pixelmæssigt, at du skal tæt på for at spotte dem. Det gælder også i store formater, hvilket giver masser af arbejdsområde. IdeaCentre har næsten ingen frontramme, og betragtningsviklerne er anstændige med god reduktion af refleksioner. Måske tilmed lidt bedre, end man ville forvente af prisklassen, selv om skærmbilledet på den anden side heller ikke er ren verdensklasse.

Se også:  Lenovo ThinkVision T27hv-20 [TEST]: Ideel til videomøder

Indmaden i en alt i en-maskine er lige så vigtig som selve skærmen, især når opgraderinger ikke rigtigt kan bringes i spil eller er svært bekostelige. Som nævnt er det derfor værd at gå efter de højest mulige specifikationer inden for budgettet, da det ikke er ligetil at skifte og opgradere.

Heldigvis er Lenovos IdeaCentre AIO med i front. Du får en solid Intel Core i7-processor, som bakkes op af et GeForce 940MX-grafikkort i mellemklassen. Desuden er der Dolby Audio fra de interne højttalere samt 8 GB ram og en 1 TB harddiskplads af den gode, gammeldags roterende type.

Det kan godt være, at denne produkttype ikke sælger som vand i Sahara, men Lenovos alt i en-pc er bestemt et godt alternativ, hvis du overvejer en stationær pc af for eksempel tower-typen.


Lenovo IdeaCentre AIO 520 27
  • Kvalitetsindtryk
  • Brugervenlighed
  • Funktioner
  • Ydelse
  • Pris
4.5

Sammenfatning

Testholdet mener:
Med Lenovo IdeaCentre AIO 520 27 får du en skærm i topklassen kombineret med solide hardwarespecifikationer, som sikrer god, effektiv anvendelse i en rum tid fremover. Panelet på 27” gør skærmen enorm og imponerende, men Lenovo har heller ikke glemt at gøre computeren virkelig attraktiv at se på. Vi kvitterer med en anbefaling.

Teknisk set:
Størrelse: 27”
Opløsning: 2560 x 1440 pixel
Processor: Intel Core i7-7700T, 2,9 GHz
Grafikkort: Nvidia GeForce 940MX 2 GB
Styresystem: Windows 10 Home, 64-bit
Ram: 8 GB ddr4
Lager: 1 TB, 7200rpm HDD
Porte: 1 x USB Type-C, 1 x USB 3.0, 1 x USB 3.1, 2x USB 2.0, HDMI-input, HDMI-output, Ethernet, audio combo jack-stik
Pris: 9999 kr.

Sending
User Review
0 (0 votes)
TAGS
alt-i-en computer
lenovo
pc

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2021
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S