Home » AOD Pro » Lenovo sætter fokus på tilbehør til mobilt arbejde med helt nyt brand
Lenovo sætter fokus på tilbehør til mobilt arbejde med helt nyt brand

Lenovo sætter fokus på tilbehør til mobilt arbejde med helt nyt brand

Share

Når du senere i år køber tilbehør som mus og powerbanks fra Lenovo, vil det ske under sub-brandet Go. De første produkter er på vej

Lenovos tilbehør til selskabets computere har levet et stille liv, men sådan skal det ikke være længere. Fremover skal eksempelvis mus og powerbanks markedsføres under eget navn, nemlig sub-brandet Lenovo Go, oplyser Lenovo i en international pressemeddelelse.

Det nye koncept har noget med corona at gøre. Go-mærket skal nemlig sættes på produkter, som gør det nemmere at arbejde mobilt; produkterne er ifølge Lenovo skabt til hybride arbejdspladser.

Den nye powerbank har høj kapacitet.

Den nye powerbank har høj kapacitet.

De første to stykker tilbehør under Go-paraplyen er en ny Lenovo Go USB-C Laptop Power Bank (20.000 mAh) og en ny Lenovo Go Wireless Multi-Device Mouse.

Se også:  Lenovo lancerer futuristisk gaming-sortiment
Nye måder at arbejde på

Når Lenovo netop nu lancerer sub-brandet skyldes det ifølge selskabet nye måder at arbejde på. Lenovos nylige undersøgelse Future of Work og Digital Transformation afslører, at et stort flertal af de adspurgte virksomheder (83 procent) forventer fjernarbejde mindst halvdelen af tiden, og 60 procent af medarbejderne er glade for at gøre det.

Lenovo Go sigter mod at levere de supplerende værktøjer, der effektivt bygger bro over kløften mellem kontor og hjem og strækningen derimellem. Tilbehør skal leve op til forventningen om, at det kan og bør være nemt at arbejde hvor som helst, begrunder Lenovo.

Musen kan indstilles til at styre forskellige enheder.

Musen kan indstilles til at styre forskellige enheder.

Powerbanken Lenovo Go USB-C Laptop Power Bank er på hele 20.000 mAh, mens musen Lenovo Go Wireless Multi-Device Mouse kan fungere trådløst og er ergonomisk designet.

Se også:  ThinkPad'en bliver tyndere - nede på 11 mm

Der gives ingen præcis dato, hvornår de to produkter sendes på markedet – heller ingen priser – men de nye enheder vil snart blive efterfulgt af andre produkter til mobilt arbejde, herunder tastaturer og lydprodukter. Lanceringen af alle nyhederne vil ske i løbet af 2021, forklarer Lenovo.


TAGS
lenovo
mus
powerbank

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Modtag dagligt IT-nyhedsbrev

Få gratis tech-nyheder i din mail-indbakke alle hverdage. Læs mere om IT-UPDATE her

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2021
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S