Home » Smart hjem » Lampen slukker selv, når du går
Lampen slukker selv, når du går

Lampen slukker selv, når du går

Share

Leitz Style Smart LED er en intelligent lampe, der automatisk tilpasser lyset og slukker, når du forlader lokalet. Du kan selv skræddersy lysindstillinger via en app til mobilen

Den kan mere end de fleste andre lamper. Style Smart LED har indbyggede sensorer, som sikrer at lysstyrken tilpasses omgivelserne. 7 varm-hvide og 7 kold-hvide lysdioder dæmpes adskilt for at justere lysstyrken og farvetemperaturen fra 3000K til 6000K. Betjener man lampen manuelt har den 4 forskellige indstillinger på touchpanelet fra dæmpet, varm belysning til kraftigt læselys. Lampen har desuden indbygget USB-oplader til smartphone eller tablet. 

Style Smart LED kan forbindes trådløst til mobilen via Bluetooth. En gratis App til iPhone og Android Bluetooth lagrer, gør det muligt at skræddersy lyset og gemme indstillingerne, så du har det helt perfekte lys i enhver situation. Benyttes App’en tændes lampen automatisk, når smartphonen er i nærheden og slukker igen, når man går.

Den intelligent skrivebordslampe er skabt i funktionelt design af zink og børstet aluminium. Leitz Style Smart LED fås i fem farver fra traditionel hvid og sort til mere vovede celadon grøn, granat rød og titan blå. Den vejledede pris er 2.495 kroner. Leitz yder 3 års garanti på lampen.

Leitz Style Smart LED..

Leitz Style Smart LED..


DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Modtag dagligt IT-nyhedsbrev

Få gratis tech-nyheder i din mail-indbakke alle hverdage. Læs mere om IT-UPDATE her

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2021
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S