Home » Underholdning » Lego Super Mario [miniTEST]: Lego vækker Mario til live
Lego Super Mario [miniTEST]: Lego vækker Mario til live

Lego Super Mario [miniTEST]: Lego vækker Mario til live

Share

Computerspilsikonet Super Mario er vakt live som en fysisk Lego-figur, der med elektroniske sensorer reagerer på de baner du bygger. Legeoplevelsen har dog også et ben i den digitale verden

For os, der lige har rundet de fyrre, er Super Mario en indgroet del af vores barndom, hvad enten man var så heldig at have en Nintendo-konsol eller ej. Om den lille italienske håndværker er det i ligeså høj grad for nutidens børn, er svært at forestille sig, men nu har Lego ikke desto mindre valgt at kaste sig over den kære figur, der har fået sit helt eget univers hos det danske byggeklods-imperium.

Med Lego Super Mario kan børnene bygge deres egne baner med de klassiske forhindringer og modstandere. Dernæst kan man begive sig ud i virtuelt spil, der kombinerer fysisk og digital leg. En Lego Super Mario app gør det muligt at gemme dine spilbedrifter, bygge 3D-baner og meget andet.

Se også:  De bedste gratis-programmer
Fri leg

Mario-figuren bliver vakt til live, når du sætter et par batterier i den. Med lyde og små skærme i øjne, mund og i mave udtrykker han sig på sin egen simple vis og indbyder til, at du bevæger ham rundt på banen, hvor han ved hjælp af indbyggede sensorer er i stand til at registrere, hvilke klodser og andre typer elementer han lander på. Således kan han optjene mønter, når han hopper rundt på banen eller blive slået ud, hvis han rammer en modstander.

Du kan ikke kun bruge de medfølgende klodser. Alle Lego-klodser kan bruges til at bygge baner. Mario registrerer endda også andre underlag. Det er farvesensorer, der sidder i figuren, og derfor er det farvenuancerne i underlaget, der bestemmer, hvordan han reagerer. Ved at skifte hans bukser kan man tilføre nye egenskaber. De skal selvfølgelig tilkøbes.

Se også:  LEGO og Universal Music lader ungerne kreere seje musikvideoer

Således er der lagt op til løbende udgifter hos forældrene. Anmelderen introducerede sin 2-årige søn for Mario-figuren. Den var et stort hit. Dog er sættet baseret på mange små dele, så man skal være ældre for at få fuld glæde af det. Vi håber at se en Duplo-version i nærmeste fremtid.

Lego Super Mario startbane: 449 kroner

Samlet vurdering: 4 / 6 stjerner


TAGS
Lego
Super Mario

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Modtag dagligt IT-nyhedsbrev

Få gratis tech-nyheder i din mail-indbakke alle hverdage. Læs mere om IT-UPDATE her

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2021
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S