Home » Hardware » Lego Super Mario: Luigi’s Mansion [TEST]: Nye udfordringer for Lego-Luigi
Lego Super Mario: Luigi’s Mansion [TEST]: Nye udfordringer for Lego-Luigi

Lego Super Mario: Luigi’s Mansion [TEST]: Nye udfordringer for Lego-Luigi

Share

De nyeste udvidelser til Lego Super Mario-universet byder på masser af nuttet uhygge og udvider oplevelsen på fin vis i form at par nye bukser med spøgelsesstøvsuger til Luigi-figuren

Super Mario universet har fået nyt liv med en efterhånden omfattende serie af Lego-produkter. Den første startpakke kom for et par år siden, og der er nu et bredt sortiment af udvidelser og to nye figurer, Luigi og Princesse Peach, der ligesom hovedkarakteren Super Mario, har indbyggede sensorer, så de reagerer på farver og små stregkoder, når du hopper rundt på klodserne. Ved hjælp af Bluetooth-forbindelse, kan de desuden forbindes til en mobilenhed, så ma kan holde tjek på sin score, dele baner m.m.

Lego Super Mario [miniTEST]: Lego vækker Mario til live

Det et sjovt og velfungerende univers. Vores fireårige medanmelder har ikke andet kendskab til Mario end Lego-produkterne, men da universet er bygget op sjove karakterer, der er relativt nemme at bygge, er et forhåndskendskab heller ikke essentielt.

Se også:  Mere Mario og udvidet Robo-univers: Lego fejrer 90 år med store nyheder

De nyeste tilføjelser i serien er centreret om Luigi-figuren, som har fået sit helt eget spøgelseshus at muntre sig i. Vi testede en sampak, der udover selve huset også omfatter Luigi startpakken og to udvidelsessæt.

Det uhyggelige, men samtidig nuttede univers, går rent ind hos en fireårig. Da små spøgelseskarakterer, som blandt andet omfatter en PolterPup, spøgelseshund, er relativt hurtige at bygge og sjove at lege med i sig selv.

Lego Super Mario: Eventyr med Luigi [TEST]: Elektrisk Lego-Luigi springer ind i legen

Der er også en række interessante baner og udfordringer og så er der ikke mindst et par nye bukser til Luigi, der gør det muligt at spænde en støvsuger på ryggen af ham. Den aktiveres med en knap foran på bukserne, og så kan man ellers gå til spøgelserne på en ny måde. Ryst støvsugeren foran dem for at optjene point. En udmærket tilføjelse, som udvider oplevelsen på fin vis (husk dog at Luigi-figuren skal opdateres inden støvsugeren fungere). Dog gør den spillet lidt mere kompliceret, hvorfor det giver mening at aldersanbefalingen er 6+. Alle børn i den Lego-modne alle vil dog kunne få sjov ud af alle de nye pakker i Luigi Mansion-serien.

Se også:  Lego åbner stort digitalt kontor i København

Samlet vurdering: 5/6 stjerner

Pris: 1.877 kroner


TAGS
Lego
Super Mario

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her
Annoncelinks


AOD/AOD.dk   © 2022
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S