Home » Andet » Hvad med at bygge en Nintendo-konsol i Lego-klodser?
Hvad med at bygge en Nintendo-konsol i Lego-klodser?

Hvad med at bygge en Nintendo-konsol i Lego-klodser?

Share

Lego samarbejder med Nintendo om at genskabe den elskede Super Mario-figur. Det har blandt andet resulteret i et opsigtsvækkende byggesæt, hvor du kan samle en komplet Nintendo-konsol, altså den fra 80’erne.

Weekenden står for døren, og hvad skal der så ske? Snart vil du kunne more dig med et virkelig usædvanligt projekt: Du kan bygge en komplet Nintendo-spillekonsol i Lego-klodser.

Hvordan har Lego fået den opsigtsvækkende idé? Jo, for det første arbejder det danske selskab sammen med Nintendo om at genskabe Super Mario-figuren. Men der er samtidig et voksende marked for spilnostalgi. Udvalget af emulatorer giver brugerne mulighed for at drømme sig tilbage til deres pure ungdom.

Lego er naturligvis med på denne bølge. Det har ført til lanceringen af et NES (Nintendo Entertainment System) i form af et byggesæt til voksne, nostalgiske gamere, som kan genskabe en NES-konsol ved hjælp af Lego-klodser.

Byggesættet omfatter ikke kun selve konsollen og controlleren, men også et tv i 80’er-stil.

Modellen forestiller – når du har bygget den – det oprindelige NES i fuld størrelse med controller, kassette og sågar et tv i 80’er-stil, som man også kan bygge af klodser, naturligvis med Super Mario Bros. på skærmen.

Af gode grunde kan man ikke spille spil på Nintendo-konsollen. Men man kan hygge sig med at rejse tilbage i tiden. Lego Nintendo Entertainment System kan købes i Lego-butikker og på lego.com fra 1. august i år.


DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Modtag dagligt IT-nyhedsbrev

Få gratis tech-nyheder i din mail-indbakke alle hverdage. Læs mere om IT-UPDATE her

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2021
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S