Home » Andet » Legetøj til voksne!
Legetøj til voksne!

Legetøj til voksne!

Share

AR.Drone er absolut legetøj for voksne og et af de sjove af slagsen. En form for helikopter som du fjernstyrer fra mobiltelefonen, hvorfra du også kan se to webcams, der er indbygget!

Indrømmet – vi har været i naboens have flere gange. Ikke for at drikke kaffe men for at hente AR.Drone – det nyeste legetøj til voksne. AR.Drone er en quadricopter – en helikopter med fire rotorer. Den kan styres fra iPhone, iPad eller iPod Touch.

Du henter bare programmet på iTunes, tænder for AR.Drone og danner et trådløst netværk mellem den og den i-ting, du vil styre den med. Så reelt kører den to minutter efter, den er pakket ud.

Ud i haven med den, og få minutter efter var vi i naboens have første gang. AR.Drone vejer blot 400 gram, så der skal ikke meget vind til, før den flyver den forkerte vej. Men ved svag vind er den rigtig sjov. Du styrer den ved at holde en finger på skærmen og så bevæge telefonen frem og tilbage og til siderne.

[pt id=’2015507′ size=’large’ link=’file’]

 

Vil du op eller ned, styres det med den anden finger på skærmen. AR.Drone reagerer rimeligt hurtigt, men får du vendt den lidt forkert, i forhold til hvor du står, kan det være ret svært at styre den. Det kræver lidt øvelse – især hvis du også vil se på skærmen, så du kan se fremad eller nedad via de indbyggede webcams i AR.Drone.

Med AR.Drone er det muligt at spille en række spil – det kræver dog mere end én Drone. Men du kan hente spil – fra åben platform – så I kan spille flere sammen. Men så kræver det, at både du og dine venner har de små 2.500 kroner en AR.Drone koster.

Har I det, er der til gengæld potentiale til masser af timers sjov. Den kan i øvrigt bruges med en ekstra beskyttelse, så rotorbladene ikke kan ramme nogen eller blive beskadiget. Dertil er den god til selv at slukke, når man rammer noget. Heldigvis er ”land”-knappen også hurtig at fange på telefonen, og den lander blødt, og får dig til at ligne en ekspert!

Men med én AR.Drone til rådighed blev der også brugt mange eftermiddage, og især hunden måtte stå for skud, når der skulle jages. Der er altså tale om legetøj, men et avanceret et af slagsen. Det er et af de første af sin slags og sætter på mange måder trenden for fremtiden, hvor vi med garanti vil finde lignende enheder, vi kan styre via vores mobile telefoner/pads med WiFi.

For AR.Drone styres altså med de samme signaler, som du benytter til WiFi. Du behøver ikke være i nærheden af et trådløst netværk – der dannes som sagt forbindelse direkte fra telefonen (eller iPad/iPod touch) til AR.Drone. Denne teknologi betyder også, at enheden reagerer rimeligt hurtigt på input og retningsskift.

Også kameraet er rimeligt godt, når du er blevet dygtig nok til også at have overskud til at kigge på skærmen. Så kan du til gengæld styre den, så du kan svæve over naboens have eller andre steder, hvor du lige vil kigge. Du skal dog være opmærksom på, at man kan høre de fire rotorer, så du vil blive opdaget!

AR.Drone er et fantastisk stykke legetøj. Den er lidt svær at styre, batterilevetiden er lidt ringe (15 minutter), og du skal skille den ad for at lade den op. Så vi må nok indrømme, at den hurtigt vil ryge i kælderen sammen med alt det andet legetøj, vi ikke lige fik brug for alligevel. Men sjov er den, og vi glæder os til flere (og billigere) varianter af samme slags legetøj til os, der aldrig bliver voksne!

[pt id=’2015508′ size=’large’ link=’file’ html_attrs=’title=”AR.Drone kan bruges med beskyttelse på rotorbladene så de ikke kan ramme nogen eller bliver beskadiget.”‘]

AR.Drone kan bruges med beskyttelse på rotorbladene, så de ikke kan ramme nogen eller bliver beskadiget.

DATATID MENER:

Fantastisk smart legetøj, men også til en høj pris.

Fakta:

Processor: 468 MHz Risc 32-bit
Kamera: 640×480 pixel (front), 176×144 pixel (bund)
Tilslutning: WiFi 802,11b/g
Batterilevetid: Op til 15 minutter
Dimensioner: 525×515 mm
Vægt: 400 g


Parrot AR.Drone
  • Pris
3
Sending
User Review
0 (0 votes)
TAGS
AR.DRone
Parrot

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her
Annoncelinks


AOD/AOD.dk   © 2022
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S