Home » Gaming & Konsoller » Leg krig med Napoleon
Leg krig med Napoleon

Leg krig med Napoleon

Share

Napoleon: Total War er et af de strategispil, hvor du skal tænke hurtigt og langsomt, langsigtet og kortsigtet. Det er nærmest klassisk Total War strategi gameplay, hvor du skal planlægge nationens infrastruktur såvel som militærets udstyr og sammensætning. Omfattende? Ja, men er du til omfattende, detaljerede og krævende strategispil, er Napoleon: Total War et godt bud.

Er du ikke bekendt med Total War serien, skal det siges, at der kan gå længe, før du for alvor kommer under huden på spillet.

Der går længe, før du kommer til at lege med de avancerede militærenheder, og du skal kunne bevare overblikket, da du er hersker over din egen nation.

Kapitlet om den franske kejser, Napoleon, er ikke anderledes – og dog. For det er første gang, at Total War har fokuseret på én historisk erobrer – og tildelt ham et helt spil.

Du følger Napoleons tidligere militærkarriere, hvor han indtager Østrig og Italien og ender med de store slag i Ægypten, Rusland og, naturligvis, Waterloo.

[pt id=’2008176′ size=’large’ link=’file’]

 

Du starter i det små: Bygger enkelte strategiske bygninger i byerne, råder over en relativ primitiv hær og skal indtage relative lette mål. Som du bliver mægtigere, bliver kravene til din evne som general også større.

Du skal råde over mere avancerede enheder, bygge flere strategiske bygninger og fjenden bliver også mindre medgørlig.

Hvis du ikke skal købe Napoleon: Total War for den flotte grafik, skal du købe det, fordi du er til historisk strategispil, hvor kampene foregår i realtime, og planlægningen af nationen er turbaseret.

Du skal købe dette spil, fordi du har tålmodigheden til at micro manage din nation og din hær. Og du skal købe det, fordi det er dybdegående og veludviklet. Vive la France!


Napoleon: total war
  • Pris
4
Sending
User Review
0 (0 votes)
TAGS
krig
napoleon
PAN Vision

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2022
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S