Test: leef iBridge

Test: leef iBridge

Share

Det kan være utroligt nemt at løbe tør for pladsen på sin iPhone eller iPad, og hvis du ikke vil investere i en ny enhed eller udelukkende ty til skytjenester, så tilbyder leef iBridge en nem og håndterbar løsning: En lille stick med både Lightening- og USB-stick, der fås fra 16 GB plads til 256 GB.

Når iBridge bliver sat i iPhone eller iPad, detekterer den, om du har den tilhørende app og hvis ikke, guides du igennem download. I appen kan du via den enkle brugergrænseflade overføre filer, se indhold, vælge iBridge kamera eller indstillinger. I sidstnævnte kan du f.eks. indstille, om du automatisk vil tage backup af fotos eller kontakter, få hjælp, få overblik over plads til rådighed, brugt plads og meget mere.

Du kan overføre fotos til eller fra din iPhone til iBridge, og evt. videre til din computer. Har du mange billeder, kan det naturligvis tage lidt tid, og som en af de eneste anker ved dette produkt, er der kun USB 2.0 og ikke 3.0. iBridgen er desuden designet, så den kan sidde i din telefon ugeneret, da ”bagenden” er bøjet om på bagsiden af mobilen og er både let og virker robust.

Det var nemt og uproblematisk at bruge iBridgen uanset, om vi ville bruge den til backup eller som ekstra fil-lager.

leef iBridge

Resume

Pris: 299 kroner

4.5
Brugerbedømmelse 0 (0 stemmer)
Sender
Her er den bedste dagspris på:
Leef iBridge 3 32GB USB 3.1 priser
Del denne