Home » Bærbar computer » Lavprismærke med power
Lavprismærke med power

Lavprismærke med power

Share

På nogle punkter er denne pc uovertruffen, på andre kikser den lidt

Medion er nok mest kendt som et lavprismærke, man kan købe i supermarkeder. Men det betyder ikke, at de ikke kan levere varen. Her får du en ægte Ultrabook med Core i7-processor – oven i købet i en meget skrap variant på 3,1 GHz – 1 TB harddisk, 8 MB hukommelse, en 14”-skærm og endda indbygget optisk drev.Det er da Ultra, hvis noget er!

Kampvægten er 1,9 kg, så det betyder, at du reelt har et lille monster af en powermaskine pakket ned i et ægte Ultrabook-format. Vægten er ikke ekstremt lav, men man orker at tage maskinen med rundt. Især når man ved, at den med den processor og indbygget Nvidia GeForce GT 630 grafikkort også kan trække de fleste spil nogenlunde godt.

Se også:  Huaweis nye bærbar har stærkt batteri og skarp 3K-skærm

Det er imponerende, når prisen er 6000 kroner. Og nu vi er ved underholdning, så giver skærmen på 14” et fint og refleksfrit billede, og lyden er i orden med Dolby Surround, som især kommer dig til gode, når du slutter et sæt hovedtelefoner eller eksterne højttalere til.

Det lyder som en ”no-brainer” – det er bare at putte maskinen i kurven. Men der er minuspunkter. Ud over den lidt høje vægt for en 14” notebook, må du også leve med en hørbar blæser, når du presser maskinen lidt.

[pt id=’2029106′ size=’large’ link=’file’ html_attrs=’title=”Et ordinært og lidt billigt design men under chassiset gemmer sig en meget kraftfuld motor.”‘]

Et ordinært og lidt billigt design, men under chassiset gemmer sig en meget kraftfuld motor.

Desuden er chassiset plastikagtigt og ikke i samme høje kaliber, som man finder i Samsung eller Sonys Ultrabooks. Tastaturet føles fint at skrive på, men det er som om hele bunden af det hopper lidt med. Det er ikke helt stift nok.

Det har ingen praktisk betydning, men er ikke nogen rar fornemmelse. Bemærk også at skærmen er hd, men ikke fuld hd som for eksempel konkurrenten fra Asus.

Alt i alt er Medion et solidt bud til dig, der ønsker en seriøs slider med meget høj ydelse i en forholdsvis kompakt indpakning – og vel at mærke uden at du skal betale kassen for den.

Kan du sætte flueben ud for alt dette, og kan du leve med de design- og byggemæssige ulemper den har, er den så absolut værd at tage med i overvejelserne.

[themepacific_accordion] [themepacific_accordion_section title=”Fakta”]

DATATID TECHLIFE MENER:

[/themepacific_accordion_section] [/themepacific_accordion]


Medion Akoya Ultrabook
  • Brugervenlighed
  • Funktionalitet
  • Ydelse
4
Sending
User Review
0 (0 votes)
TAGS
Bærbar computer
medion

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Modtag dagligt IT-nyhedsbrev

Få gratis tech-nyheder i din mail-indbakke alle hverdage. Læs mere om IT-UPDATE her

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2020
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S