Home » Gaming & Konsoller » Lav dit eget skrivebordstema i Windows 7
Lav dit eget skrivebordstema i Windows 7

Lav dit eget skrivebordstema i Windows 7

Share

Vil du gøre din computer mere personlig, så se her hvordan du kan bruge egne billeder, lydoptagleser m.v. til at bygge dine egne skrivebordstemaer med på Windows 7.

Indrømmet, de skrivebordstemaer, der følger med Windows 7, er utroligt flotte. Der er både landskaber, kunstværker og mange andre spændende billeder – og et lydunivers der både kan være mærkeligt, underholdende og ligefrem direkte morsomt.

Men intet i verden er da bedre end at få dine egne billeder som skrivebordsbaggrund, og i Windows 7 kan du ligefrem få skrivebordsbilledet til at skifte med jævne mellemrum, så du i løbet af en hel arbejdsdag kan få genset alle dine yndlingsbilleder af børn, kæreste, feriesteder og hvad der nu ellers betyder noget for dig.

Og det er ligefrem nemt. Du kan tilmed peppe det hele lidt op med dine egne lydoptagelser til systemfejl og andre tilfælde, hvor computeren giver lyd fra sig.

Så har du en masse skægge lydoptagelser liggende, f.eks. på din mobiltelefon, er der ingen grænser for, hvor kreativ du kan være – hvis du vel at mærke ofrer lidt tid på at klippe lydoptagelserne til, så de passer til formålet.

Du kan selvfølgelig også bare vælge mellem de mange skægge og underholdende systemlyde, der følger med til de øvrige teamer eller genbruge et lydtema, du synes om, til dit personlige skrivebordstema.

Hvorom alting er, så er det nemt og gør din computer til din helt egen. God fornøjelse.

Sådan tilpasser du skrivebordstemaet

Sådan opretter du dit eget skrivebordstema på Windows 7.

1. Vælg billedbibliotek

Højreklik på skrivebordet og vælg Personlige indstillinger. Så åbnes Personlige indstillinger-vinduet. Klik på Skrivebordsbaggrund-knappen nederst til venstre. Så åbnes Vælg skrivebordsbaggrund-vinduet.

I Billedplacering-feltet vælger du Billedbibliotek. Klik derefter på Gennemse-knappen, og åbn den mappe, der indeholder de billeder, du vil bruge til din skrivebordsbaggrund. Vælg mappen ved at klikke på OK-knappen.

[pt id=’2007380′ size=’large’ link=’file’ html_attrs=’title=”1.”‘]

1.

2. Vælg billeder og udseende

Nu vises billederne fra den mappe, du har valgt. Fjern fluebenet fra de billeder, du ikke ønsker på dit skrivebord. I Billedplacering-feltet vælger du, hvordan billederne skal vises på skrivebordet.

I Skift billede hvert-feltet vælger du hvor længe, hvert billede skal vises. Endelig kan du markere Bland-feltet, hvis du vil have vist billederne i en tilfældig rækkefølge. Klik på Gem ændringer-knappen for at gemme indstillingerne og lukke guiden.

[pt id=’2007385′ size=’large’ link=’file’ html_attrs=’title=”2.”‘]

2.

3. Skift farve

Nu kommer du tilbage til Personlige indstillinger-vinduet, hvor du også kan vælge farve på dit tema. Klik på Vinduesfarve-knappen. I dette vindue kan du vælge mellem 16 foruddefinerede farver, eller du kan blande din egen.

Du kan også bestemme farveintensiteten, og du kan deaktivere gennemsigtigheden. Ændringerne får virkning på vinduesrammerne, Start-menuen og proceslinjen. Klik på Gem ændringer-knappen, når du er tilfreds.

[pt id=’2007381′ size=’large’ link=’file’ html_attrs=’title=”3.”‘]

3.

4. Sæt lyd på

Tilbage i Personlige indstillinger-vinduet kan du klikke på Lyde-knappen for at ændre på lydtemaet.

Klik på en programhændelse i Programhændelser-listen, og vælg derefter et tema i Lydtema-listen, eller vælg en fra dit eget bibliotek ved at trykke på Gennemse-knappen og angive den mappe, du har lydfilen i.

Tryk Test-knappen for at høre lyden. Tryk på OK-knappen.

[pt id=’2007384′ size=’large’ link=’file’ html_attrs=’title=”4.”‘]

4.

5. Vælg pauseskærm

I Personlige indstillinger-vinduet kan du også vælge en pauseskærm. Klik på Pauseskærm-knappen. Vælg den ønskede skærm i Pauseskærm-feltet.

Foretag evt. indstillinger, og indstil hvor mange minutter, computeren skal stå ubrugt, før pauseskærmen starter. Vælg også, hvorvidt der skal logges på ved aktivering eller ej. Klik på OK-knappen.

[pt id=’2007382′ size=’large’ link=’file’ html_attrs=’title=”5.”‘]

5.

6. Gem tema

Nu er dit tema færdigt, og fremgår som Ikke-gemt tema under Mine temaer. Klik på Gem tema-knappen, og giv temaet et sigende navn. Start forfra, hvis du vil have flere personlige temaer at skifte imellem.

Du kan også gemme temaet til deling ved at højreklikke på temaet og vælge Gem tema til deling i genvejsmenuen. Du kan altid tilføje nye billeder til temaet ved at kopiere dem over i den mappe, du har valgt at få vist billeder fra og så åbne temaet og markere billederne til at blive vist.

[pt id=’2007383′ size=’large’ link=’file’ html_attrs=’title=”6.”‘]

6.


TAGS
Guide
skrivebord
tilpas
Tips og trick
Windows 7.0

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2022
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S