Home » Bærbar computer » Lækkert tilbehør til din laptop
Lækkert tilbehør til din laptop

Lækkert tilbehør til din laptop

Share

Med det rette tilbehør bliver din bærbare endnu bedre

En ekstern harddisk er utrolig praktisk både til back-up, eller når du gerne vil tage en masse data med dig og måske dele med andre mennesker. Toshiba har lavet en smart og slank bærbar USB-harddisk, som du nemt kan tage med dig på farten. Der er plads til 1 TB data, så den kan rumme mange film, spil og dokumenter.

[pt id=’2034740′ size=’large’ link=’file’]

 

Fakta
Produkttype: USB-harddisk
Harddiske: 1 TB

Lenovo har haft stor succes med deres Yoga-serie af slanke og lette laptops, og Yoga 3 Pro er ingen undtagelse. Den lille letvægter på 13,3” vejer kun 1190 gram, hvilket gør den nem at tage med på farten. Skærmhængslerne er designet med inspiration fra urremme, og de gør skærmen utrolig fleksibel samt giver mulighed for mange indstillingsmuligheder såsom foldet rundt som en tablet, i telt-position til foto- og videokigning og mere. Den trykfølsomme skærm har en høj opløsning på 3200 x 1800 pixel og har Gorilla Glass, så du ikke skal bekymre dig om ridser. Der er en stærk Intel Core 5Y70 dual core-processor, så dine programmer kører hurtigt, og der er en lynhurtig 256 GB ssd-disk.

[pt id=’2034742′ size=’large’ link=’file’]

 

Fakta
Produkttype: Laptop
Skærm: 13,3” Quad-HD+ MultiTouchskærm
Styresystem: Windows 8.1
Processor: Intel Core 5Y70 dual core
Harddisk: 256 GB SSD

Se også:  Bose Portable Home Speaker [TEST]: Kompakt højttaler med det hele

Hvis du er på farten i tog, bus eller fly og gerne vil arbejde i fred eller bare lytte til musik, så er det værd at investere i et sæt noise cancelling hovedtelefoner, der kan filtrere dine omgivelser fra. Boses QuietComfort 25 hovedtelefoner ligger i toppen af denne klasse og er designet, så de er behagelige, nemme at tage med dig og giver en god lyd. Musikken bliver flot og afbalanceret, og du lukker resten af verden ude. Der er desuden en fjernbetjening på ledningen samt mikrofon, så du kan tage imod opkald samt etui.

[pt id=’2034743′ size=’large’ link=’file’]

 

Fakta
Produkttype: Noise cancelling hovedtelefoner
Mikrofon: Ja
Fjernbetjening: Ja
Kabellængde: 1,42 meter

Se også:  Lenovo lancerer verdens første Windows 11-bærbare

Det kan ofte være en fordel at tilkoble en ekstern mus til din computer, når du arbejder eller spiller, og Logitech Performance Mouse MX fungerer på stort set alle overflader herunder glas. Der er hurtig scrollfunk-tion samt tommelfingerknapper, der giver dig en bedre kontrol. Musens modtager er utrolig lille og kan blive siddende i din bærbare computer, så du ikke glemmer den eller den bliver væk, og den skader ikke computeren, da den er så lille. Musen kan oplades via computeren eller med en almindelig stikkontakt.

[pt id=’2034744′ size=’large’ link=’file’]

 

Fakta
Produkttype: Pc-mus
Knapper: Scrollhjul og tommelfingerknapper
Trådløs: Ja

Printere er faldet utroligt meget i pris, men på trods af dette kan de mere end nogensinde. Denne sag til en pris på under 900 kroner kan både printe, scanne og fungere som kopimaskine. Der er desuden indbygget Wi-Fi, så du kan printe trådløst fra en bærbar enhed og endda uden en router. Der er også Apple AirPrint til print fra Apples enheder, derforuden HP ePrint så du via e-mail kan printe, uanset hvor du er, samt andre smarte apps. Den elegante farveprinter har en 6,7 cm trykfølsom farveskærm, så det er nemt at styre den, og der er indgang til hukommelseskort.

[pt id=’2034741′ size=’large’ link=’file’]

 

Fakta
Produkttype: Farveprinter, scanner og kopimaskine
Wi-Fi: Ja
Skærm: 6,7 cm trykfølsom farveskærm

Dette årsabonnement med Microsoft Office 365 Personal giver dig alle de populære Office-programmer som Word, Excel, PowerPoint, Outlook, OneNote, Publisher og Access uanset, om du bruger pc, Mac, iPad eller Windows-tablet. Det er nemt at installere på dine enheder, og med abonnementet er du altid opdateret med de nyeste apps, programmer og funktioner. Du kan synkronisere og dele dine filer, og med 1 TB plads på cloud-tjenesten OneDrive har du altid adgang til dine filer, uanset hvor du er.

[pt id=’2034745′ size=’large’ link=’file’]

 

Fakta
Produkttype: Software-abonnement
Kompatibilitet: Pc, Mac, iPad og
Windows-tablet

Du kan forlænge levetiden betragteligt på din bærbare pc ved at passe på den, når du er på farten. Det danske firma dbramante1928 laver covers, tasker og etuier i højkvalitets læder til bærbare enheder, og de har lavet dette stilfulde cover til bærbare computere. Coveret er designet med en kvalitets lynlås og beskytter din laptop mod stød og ridser på en elegant måde.

[pt id=’2034746′ size=’large’ link=’file’]

 

Fakta
Produkttype: Laptop-cover
Passer til: Laptops op til 14”


TAGS
bose
dbramante1928
HP
lenovo
Logitech
Microsoft
Toshiba

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2022
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S