Home » Bærbar computer » Guf til din bærbar
Guf til din bærbar

Guf til din bærbar

Share

En god bærbar bliver endnu bedre af godt tilbehør.

Asus G751JT-T7121H

Skal der kræfter til, kan denne laptop fra Asus levere varen. Med sin 17,3” store full HD-skærm og indbyggede Intel Core i7-4720HQ quad core-processor på 2.6 GHz er den oplagt til gaming, og dine spilstunder understøttes endvidere af det stærke Nvidia Geforce GTX970M grafikkort med 3 GB gddr5 og HDMI/DP. Du skal heller ikke bekymre dig om den varme, de stærke kræfter genererer, da der er et særligt dual kølesystem, og som en ekstra finesse er der også Sonic Master-lyd for ekstra gode lydoplevelser og musik. Derudover har laptoppen dvd-brænder, så du kan brænde dit eget indhold, 8 GB ddr3-ram, en hurtig 256 GB ssd samt 1 TB harddisk, der giver masser af plads. Der er også USB 3.0, HD-webkame-ra, kortlæser og bagbelyst tastatur, der gør computeren rar at bruge under mørke lysforhold. Styre-systemet er Windows 8.1 [64-bit], som du gratis kan opgradere til Windows 10.

Fakta
Produkttype: Laptop
Skærm: 17” Full HD
Styresystem: Windows 8.1
Processor: Intel Core i7-4720HQ
Ram/Harddisk: 8 GB/256 gb SSD og 1 TB harddisk

QM01_laptop01

Trunk sleeve
Din dyre laptop skal naturligvis tranporteres sikkert, når du tager på arbejdet, til vennerne og mange andre steder. Det kan du gøre med Trunk Sleeves, der via det neoprene materiale og plysinderfor både beskytter mod kulde, varme, fugt samt ridser i overfladen på laptoppen. De omsorgsfulde sleeves fås i flere forskellige farver samt størrelser. Sleevet kan endda vaskes i vaskemaskinen.
Fakta
Produkttype: Sleeves til laptops og tablets

Se også:  CES: Lenovo lancerer bærbar med 8 tommer touchskærm i tastaturet

QM01_laptop02

Steelseries Rival Optisk mus
Gamere ved, hvad gamere har brug for, og derfor har firmaet Steelseries fået udviklet denne mus sammen med nogle af de bedste gamere i verden for at sikre, at du får den ypperste oplevelse. Denne optiske mus har 6500 dpi og 6 programmerbare knapper, så du kan få et forspring i lige præcis dit yndlingsspil. Der er også indbyggede LED, hvor du kan vælge præcis din favorit mellem 16,8 millioner farver. Derudover kommer rullestyring, 2-zoners oplysning samt praktisk svedresistent, soft-touch overflade til de særlige hektiske gamingstunder.
Fakta
Produkttype: Computermus
Programmerbare knapper: Ja, 6 stk.

QM01_laptop03

PC Rainbow Six Siege Art Of Siege Edition
Der er lagt op til mange timers gaming med den nyeste udgave af den anerkendte serie af dette førsteperson-skydespil. Rainbow Six Siege er en fortsættelse af Rainbow-serien af førsteperson-skydespil, hvor du som soldat i et antiterrorkorps bliver budt på intense nærkampe, høj dødelighed, strategi og eksplosive aktioner. Der er multiplayer-del, så du kan kæmpe med dine venner/fjender og opleve nye måder at ødelægge dine omgivelser på.
Fakta
Produkttype: Spil
Leverandør: Ubisoft
Udkommer: 1/12

Se også:  Steelseries Aerox 5 Wireless [TEST]: Alsidig gaming-mus i fjerlet design

QM01_laptop04

Razer Kraken 7.1 Chroma
Et godt headset er et must, når du skal have det meste ud af dine pc-gaming-stunder, og med dette Razer Kraken 7.1 Chroma headset, får du en komplet 7.1 surroundsound spiloplevelse. Kraken Pro har både et komfortabelt design, så du kan sidde med det i mange timer, og med firmaets software Synopase, kan du få en lyd, der simulerer en 360 grader surroundsound-oplevelse – og få et forspring i spillet, når du skal høre, hvorfra dine fjender sniger sig ind.
Du kan naturligvis også tilpasse lyset på ørekopperne og opnå dit personlige look.
Fakta
Produkttype: Gamingheadset
Mikrofon: Ja

QM01_laptop05

BOSE PC Højtaler Companion 2 serie III
Vil du nyde lyden fra spil, film eller musikstreaming uden at have hovedtelefoner på, er disse pc-højttalere værd at koble til din computer. Ved hjælp af Boses særlige digitale signalbehandling, leverer de en klar og detaljeret lyd ved alle lydstyrker, og firmaets TrueSpace digitale stereobehandlingskredsløb gør endvidere lyden fyldig og virkelighedstro. Den dybe bas er både god i spil og film, og der er også hovedtelefonindgang, hvis du alligevel vil have privatliv et øjeblik samt mulighed for at tilslutte f.eks. din smartphone. På højre højttalere er der knapper til at justere lyden.
Fakta
Produkttype: pc-højttalere
Indgange: AUX,  hovedtelefonstik og strømstik

QM01_laptop06

 


TAGS
Asus
bose
Bærbar computer
Laptop
Razer
SteelSeries
trunk

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her
Annoncelinks


AOD/AOD.dk   © 2022
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S