Home » Bærbar computer » Ultratynde arbejdsstationer
Ultratynde arbejdsstationer

Ultratynde arbejdsstationer

Share

Den nye ZBook Studio er HP’s tyndeste og letteste arbejdsstation.

“Som verdens første firekernede ultrabook-arbejdsstation er ZBook Studio den perfekte kombination af intelligent udvikling og flot design med den tekniske styrke, der ligger i en HP Z-arbejdsstation,”
udtaler Gwen Coble, der er Director for Commercial Solutions and Retail Solutions, EMEA, HP Inc., og fortsætter:

“ZBook Studio har gennemført 120.000 timer med tests og indeholder adskillige nye funktioner for arbejdsstationer – Intel XEON CPU-moduler med ECC-hukommelse, Thunderbolt 3, Gen 2 Z Turbo Drives, HP Sure Start-klientsikkerhed og DreamColor 4k-skærm med otte millioner farvekritiske pixels. Det er med andre ord en arbejdsstation i særklasse.”

HP ZBook Studio kan med en startvægt på blot 2 kg. og en tykkelse på 18 mm. konfigureres til at dække både virksomhedens og den forretningsrejsendes behov med et professionelt udvalg af memory, processor, grafik og meget mere. Modellen indeholder Intel Core eller Xeon processorer, dobbelt 1 TB HP Z Turbo Drive G2 med op til 2 TB lagerplads i alt, op til 32 GB ECC-memory, dobbelt Thunderbolt 3, 2 afkølingsblæsere og valgfri HP DreamColor UHD- eller FHD-touchskærm.

Se også:  Smart løsning bringer print ind i den digitale tidsalder

ZBook Studio er bygget til at håndtere enorme grafikbelastninger, og det er muligt at vælge mellem grafikkortene Nvidia Quadro M1000M 2 GB GDDR5 Professional eller Intel HD graphics 530.

HP ZBook Studio forventes at være tilgængelig inden måneden er omme. Prisen starter på 17160 kroner plus moms.

Flere Z modeller på vej

HP ZBook Studio ledsages af ZBook 15u, en kompakt arbejdsstation med høj ydeevne til en lav pris. Skærmen, der diagonalt måler 39,6 cm., er den perfekte kombination af mobilitet og prisvenlighed.
Denne Ultrabook-arbejdsstation kan konfigureres med op til 32 GB hukommelse, professionel grafik fra AMD FireProTM med grafikbuffer på 2 GB, HP Z Turbo Drive G2, lagerplads på i alt 1,5 TB og en FHD-touchskærm.

Derudover kommer HP ZBook 15, den næste generation af verdens mest solgte mobile arbejdsstation. Denne tynde og lette bærbare arbejdshest har fået nyt design såvel indvendigt som udvendigt og er nu 27 % tyndere og 7 % lettere end den forrige generation.
Skærmen måler diagonalt 36,6 cm. og har hele 27 % længere batterilevetid i forhold til forrige generationer. Den er udstyret med en Intel CoreTM eller Xeon processor, 64 GB ECC-memory, dobbelt 1 TB HP Z Turbo Drive G2 med op til 3 TB lagerplads i alt, dobbelt Thunderbolt 3 og valgfrie HP DreamColor UHD- eller FHD-touchskærme.

Se også:  Nu skal bærbare have skærmformatet 3:2 - 16:9 er måske på retur

Denne maskine fås også i en 17″-model, HP ZBook 17, som har 67 % længere batterilevetid, er 25 % tyndere, er 11 % lettere end forgængeren og er udstyret med en skærm, der diagonalt måler 43,9 cm. Den er konfigureret med en Intel Core- eller Xeon-processor, har op til 64 GB ECC-memory, dobbelt 1 TB HP Z Turbo Drive G2 med op til 4 TB lagerplads i alt, dobbelt Thunderbolt 3 og valgfrie HP DreamColor UHD- eller FHD-touchskærme.

HP ZBook 15, HP ZBook 15u og HP ZBook 17 forventes at være tilgængelige i januar. Priserne er endnu ikke offentliggjort.


TAGS
arbejdsstation
HP
zbook

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Modtag dagligt IT-nyhedsbrev

Få gratis tech-nyheder i din mail-indbakke alle hverdage. Læs mere om IT-UPDATE her

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2021
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S