Home » Gaming & Konsoller » AOC’s profesionelle gamingskærm opdaterer med 360 Hz
AOC’s profesionelle gamingskærm opdaterer med 360 Hz

AOC’s profesionelle gamingskærm opdaterer med 360 Hz

Share

Skal der være godt med lyseffekter og hurtig opdatering, så er det nye mærke Agon klar med ultrahurtig spilleskærm i sin produktlinje for de professionelle gamere

Krævende gamere og professionelle e-sports-folk lader sig ikke nøje. Derfor har AOC lanceret et nyt mærk Agon til denne målgruppe – og alle andre, der vil det bedste af det bedste. Agon indleder med en professionel gaming-skærm på 24.5”.

Agon Pro AG254FG er noget af en sprinter. Skærmen er udstyret med et IPS-panel, som har full HD-opløsning, en opdateringshastighed på 360 Hz og en responstid på 1 ms.

Skærm og grafikkort spiller sammen

For at sikre optimalt spil understøtter Agon Pro AG254FG 110 procent sRGB-dækning og har brede betragtningsvinkler på 178 grader.

Se også:  Nu kan du købe gaming-udstyr hos IKEA

Opløsningen på full HD giver ifølge AOC computerens grafikkort mulighed for at få den helt rigtige balance mellem hastighed og framerate. Skærmen har desuden en VESA DisplayHDR 400-certificering.

Agon Pro AG254FG har indbygget Nvidia G-Sync-processor, så opdateringsområdet kan varieres og skaleres mellem 1 og 360 Hz. Når spillet først kører, elimineres ”hakket” grafik, da skærmens opdateringshastighed synkroniseres til grafikkortet.

Sløring ved hurtige bevægelser skulle også være fortid takket være Nvidia Ultra Low Motion Blur-teknologien. Hertil kommer at AG254FG med Nvidia Reflex-teknologien skulle få reduceret systemlatenstiden.

Bling-bling på bagsiden

Ikke kun forsiden, men også bagsiden af Agon Pro AG254FG bliver forkælet. Mange gamere sætter pris på lidt ekstra lir, og med bagsidens Agon Light FX RGB-belysning får du 14 belysningstilstande og 10.000 stk. RGB-lyskombinationer, der kan tilpasses via G-Menu.

AG254FG har ergonomisk, justerbar fod, en 4-port USB-hub og 5 W-stereohøjttalere med DTS-lyd. Du kan justere skærmindstillinger på den medfølgende, kablede fjernbetjening, QuickSwitch eller AOCs G-Menu-software.

Yderligere funktioner er Dialpoint (crosshair overlay), Frame Counter, AOC Shadow Control, AOC Game Color og seks spiltilstande til forskellige spilgenrer.

Agon PRO AG254FG bliver sat til salg fra september med en vejledende pris på 6309 kroner.


TAGS
e-sport
Gaming
pc-monitor
pc-skærm
skærm
Spil

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2022
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S