Home » Internet » Lær sproget online
Lær sproget online

Lær sproget online

Share

Lingueo.com er en ny social netværkstjeneste, som giver dig interaktiv sprogundervisning fra dit eget hjem.

Med alle de mange muligheder der efterhånden eksisterer for at kommunikere med folk over den Ganske glode, kunne det jo faktisk være rart også at kunne kommunikere med andet end smilies og gebrokkent engelsk.

Hos Lingueo får du dig chancen for at forbedrer dine sprogkundskaber helt uden at forlade computeren. Hjemmesiden fungerer som en online formidler, som forbinder dig med en tutor som ønsker at undervise du har valgt at ville lære.Eleven og den studerende kommunikerer således direkte via webcam og mikrofon.

I øjeblikket der det muligt at studere mere end 50 sprog på Lingueo. Således kan man også stifte bekendtskab med mere eksotiske sprog som irisk, catalansk og tegnsprog. Målet er at vedblive at forøge mængden af tilgængelige sprog. In addition to linguistic learning, Lingueo promotes diversity and cultural exchange.

Se også:  Kæmpe nedbrud: Derfor var Facebook og Instagram ude af drift i aftes

Tjenesten er dog ikke helt gratis. Den enkelte tutor kan selv bestemme sin timeløn, og mindsteprisen ligger på 10€ i rimen eller 5€ for 30 minutter.

Lingueo har base i Paris og blev grundlagt i december 2007. Hjemmesiden har kørt fra november 2008, og i foråret 2009 modtog firmaet European Language Label, som gives det mest innovative sprogundervisningsprojekt.


TAGS
sociale medier
sprog

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2022
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S