Home » Programmering » Lær dine børn at kode
Lær dine børn at kode

Lær dine børn at kode

Share

Der er både sjove stunder og fremtidsmuligheder i at kunne kode. Og ny bog vil gøre det let for dine børn

En læserundersøgelse hos Alt om DATA viste for nyligt, at en stor del af vores læsere er vilde med at kode og også er interesseret i at lære nye kodesprog. Uanset om du selv kan kode eller har ambitioner på dine børns veje, så vil en ny bog på dansk, der udkommer i dag, hjælpe både dig og dit barn på vej ind i kodningens verden.

Der er faktisk tale om to bøger. Den første hedder ”Sådan koder du”, og er en trin for trin-guide for børn fra ca. 8 år. Her bliver barnet på en sjov måde introduceret for kodning uanset, om man bruger Mac eller pc. I bogen er der fokus på sprogene Scratch, Logo, Python, HTML og Javascript samt guide til, hvordan du installerer og kommer i gang med programmering. Instruktioner er skrevet på en letforståelig måde med flotte illustrationer og spændende opgaver, så man hurtigt er i gang. Bogen koster 199,95 kr.

Se også:  Kom i gang med sjov elektronik på Arduino

Derudover er der bogen ”Sådan koder du. De voksnes guide”. Dette er de voksnes guide til forældre og lærere, så det bliver nemmere at hjælpe børnene med fra sidelinjen i kodningens spændende og sjove verden. Denne bog forklarer nærmere om algoritmer, løkker, variabler og indeholder også ekstra øvelser, der kan supplere ”Sådan koder du”.

Bøgerne er skrevet af Max Wainewright, der har skrevet mere end 20 lærebøger for børn om software. Den er oversat til dansk af Kristian Langborg-Hansen, som også har undervist indenfor programmering.


TAGS
børnebog
kodning
programmering

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Modtag dagligt IT-nyhedsbrev

Få gratis tech-nyheder i din mail-indbakke alle hverdage. Læs mere om IT-UPDATE her

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2021
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S