Lækkert desktopsæt til god pris

Lækkert desktopsæt til god pris

Share

Sandberg har lavet et lækkert og velfungerende desktopsæt med trådløs mus og keyboard, der ikke koster det store

Mus og tastatur er dine vigtigste redskaber, når du ordner dit daglige computerarbejde og derfor et rigtigt dumt sted at gå på kompromis. Alligevel kan man dog godt blive fristet af en billig løsning som Sandbergs Keyboard Set Pro. Men kan den så hamle op med dyrere løsninger?

Som vi kunne konkludere i vores test af Sandberg Wireless Laser Mouse Pro, er svaret faktisk et langt stykke hen ad vejen ja, når det kommer til musen. Da den allerede er blevet anmeldt, springer vi dog hurtigt videre til keyboardet, som heldigvis lever op til samme standard.

Se også:  SteelSeries lancerer Evil Geniuses-serien

Ligesom musen er det designet med en ru gummioverflade, som er behagelig at arbejde med. Tasterne adskiller sig fra mange andre tastaturer ved at have en ret blød gang med en anelse modstand, når man trykker ned. Om man synes om dette eller er mere til hurtige og kontante klik, må være en smagssag, men vi var fint tilfredse med at skrive på tastaturet.

Ellers er der ikke det store, der adskiller det fra andre tastaturer, bortset fra dedikerede multimedietaster på hver side. Her er knapper til e-mail, internet, medieafspiller, lydstyrke og lommeregner. Alle virkede glædeligvis uden problemer, og det er klart et plus med disse taster, da de giver hurtig adgang til vigtige funktioner uden at sidde i vejen.

Se også:  Roccat Leadr [TEST]: Trådløs gaming-mus går efter guldet

Over de numeriske taster er en batterimåler, som viser, hvor meget tid der er igen, før du skal skifte batterierne. Faktisk er udskiftningen af batterierne det eneste bøvl, du kommer til at have med dette tastatur, da alt er sat op fra fabrikken, så du bare skal sætte den lille trådløse sender i computeren, for at det virker.

Overvejer du at udskifte det tastatur og den mus, der fulgte med din desktop, men ønsker ikke at smide det store, er det således værd at overveje Sandberg Keyboard Set Pro.

Keyboard Set Pro
  • Komfort/brug
  • Funktionalitet
  • Pris

Alt om DATA siger

Glimrende desktopsæt til en fin pris. Kan man lide den bløde vandring på tastaturet, er Sandberg Keyboard Set Pro bestemt værd at overveje, hvis man ønsker at opgradere sit tastatur og sin mus uden at smide alt for mange penge.

4
Brugerbedømmelse 0 (0 stemmer)
Sender
Her er den bedste dagspris på:
Sandberg Keyboard Set Pro priser
Del denne