Home » Erhverv » Lækkerier til kontoret
Lækkerier til kontoret

Lækkerier til kontoret

Share

Apps, mere skærmplads, 4K-projektorer, langlivede tablets og ekstra taster er på programmet denne gang

App-administration af arbejdet

For nylig lancerede Planview en gratis Projectplace-app til Android som hjælp til projektsamarbejde og arbejdsstyring. Den nye app gør det let for brugere at håndtere alle deres arbejdsopgaver og samarbejde med deres team på tværs af enheder, så der skabes en virtuel arbejdsplads. Projectplace-appen bruger kanban-tavler til at gøre arbejdet overskueligt i form af kort under forskellige kolonner til at repræsentere projekters arbejdsgange og fremskridtet på de enkelte opgaver. Appen har også indbygget understøttelse af populære fildelingstjenester såsom Box, Dropbox og Google Drive. Alle filer kan deles, redigeres og knyttes til specifikke opgaver på kanban-tavler via appen.

[pt id=’2035965′ size=’large’ link=’file’]

 

Pris: Gratis

Se også:  Sony SRS-XP700 [TEST]: Prisstærk festbombe uden lydfinesse

Philips USB docking-monitor i kompakt format

MMD lancerede for nylig en 21,5” Philips USB docking-monitor i et nyt design som supplement til den nuværende 23”-model. Philips 221S6QUMB fungerer som plug-and-play-løsning, og gør det nemt eksempelvis at skabe forbindelse mellem den bærbare computer og eksterne enheder, at gå på internettet eller intranettet og at nyde godt af ekstra skærmplads i skarpe detaljer og levende farver. Det eneste, man skal gøre, er at tilslutte et USB-kabel.

[pt id=’2035966′ size=’large’ link=’file’]

 

Pris: 1200 kr. ekskl. moms

Tablet med projektor

Den nye Lenovo Yoga Tablet 2 Pro har en 13.3 QHD-touchskærm, integreret projektor, omsluttende lyd og lang batteritid. Tabletten projicerer op til 50” billeder op på enhver væg eller skærm og gør det muligt at se videoer og film på en ny måde. Yoga Tablet 2 Pros design placerer en battericylinder og et støtteben på enhedens side, hvilket ændrer tyngdepunktet og giver mulighed for mange forskellige måder at bruge den på: Hold, Tilt, Stand og Hang. Det betyder, at du kan (for)bruge medieindhold på fire forskellige måder. Batteriet skulle efter sigende kunne holde op til 15 timer før næste opladning. Yoga Tablet 2 Pro understøtter 4G LTE med ultrahurtige mobildataforbindelser (ekstraudstyr) og dual band Wi-Fi, som giver stabile forbindelser over større afstande.

[pt id=’2035967′ size=’large’ link=’file’]

 

Pris fra: 3200 kr. ekskl. moms

4K-projektorer til uddannelse, visualisering og sjov

Skal din uddannelsesinstitution, museeum, detailhandel eller mange andre steder inden for det næste år investere i en 4K-projektor, så har Sony lanceret to 4K-laser light-projektorer ved navn VPL-GTZ270 og VPL-GTZ280. Begge kan give op til 20.000 timers vedligeholdelsesfri drift, hvilket sikrer, at personalet ikke så tit skal op på stilladser og stiger for at skifte lamper og filtre. Optikkerne i projektorerne er forseglede, så der ikke kommer støv ind, og støjen under drift er mindre end 35 dB. Desuden er de fleksible i installationen, så de er nemme at placere, hvor du ønsker det. Du må dog vente helt til næste år, hvor VPL- GTZ270 kommer på markedet i januar 2016, mens VPL- GTZ280 kommer i marts 2016.

[pt id=’2035968′ size=’large’ link=’file’]

 

Pris: Endnu ukendt

Genialt lille tastatur fra Sandberg

Folk med bærbare computere får nu mulighed for at skrive tal på et numerisk tastatur, som jo mangler på langt de fleste laptops. Sandberg har nemlig for nylig lanceret deres Wireless Numeric Keypad 2. Dem der går op i ergonomisk korrekt arbejdsstilling kan placere den trådløse talblok, hvor de vil på bordet – eksempelvis skråt forskudt fra det almindelige tastatur. Det lille tastatur har fem års garanti, og der medfølger en lille modtager til at sætte i computerens USB-stik. Herefter er man i gang uden installation eller pairing.

[pt id=’2035969′ size=’large’ link=’file’]

 

Pris: 120 kr. ekskl. moms


TAGS
lenovo
Philips
planview
Sandberg
Sony

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her
Annoncelinks


AOD/AOD.dk   © 2022
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S