Home » Erhverv » Lækkerier til kontoret
Lækkerier til kontoret

Lækkerier til kontoret

Share

Laptop med trykfølsom og højopløslig skærm, print jeres egne mærkater, energivenlig harddisk og meget mere til dit kontor

Ny ASUS Zenbook

Asus lancerede for nylig Zenbook Pro UX501, en højtydende bærbar fra Zenbook-familien. Indvendigt gemmer sig en kraftfuld firkernet Intel Core i7-processor, seneste Nvidia GeForce GTX 960M-grafik og verdens hurtigste storage i form af en 512 GB PCI Express. Med et slim og lækkert design er Asus Zenbook Pro UX501 en kompakt kraftkarl, som byder på en 15,6 tommer ips-skærm med touch. Skærmen har ægte 4K-opløsning, det vil sige fire gange flere pixel end full HD og en pixeltæthed på 282 pixel pr. tomme.

[pt id=’2035288′ size=’large’ link=’file’ html_attrs=’title=”Zenbook har et nyt familiemedlem i den populære Zen-familie med en kraftig i7-processor trykfølsom skærm og 4K-opløsning.”‘]

Zenbook har et nyt familiemedlem i den populære Zen-familie med en kraftig i7-processor, trykfølsom skærm og 4K-opløsning.

Pris: Ca. 10.000 kr. ekskl. moms

Mærkatprint til virksomheden

Hvis din virksomhed ofte får fremstillet jeres egne farvemærkater, så kan der måske være både tid og penge sparet ved at printe mærkaterne selv. Epsons nye ColorWorks C7500 kan printe tilpassede farvemærkater til alt fra mad- og drikkevarer, emballage og meget mere, så du nemt og bekvemt kan styre hele processen selv og lave tilrettelser på dine mærkater præcis, når du har brug for det.

Se også:  Denne pc fylder mindre end en liter mælk – egnet til kontorer og butiksskærme

Printeren giver højkvalitetsudskrifter i 600 x 1200 dpi, har høj udskrivningshastighed og høj pålidelighed, og det skulle alt sammen være til en lav pris pr. mærkat. Der er separate blækpatroner i printeren, så du kun behøver at udskifte den farve, du har brugt, og printeren er desuden brugervenlig og har en LCD-skærm, der gør det nemt at holde styr og få overblik over udprintene. Derudover er der en lav vedligeholdelse, og der medfølger software til både implementering, administration og vedligeholdelse.

[pt id=’2035289′ size=’large’ link=’file’ html_attrs=’title=”Måske kan du og din virksomhed spare penge og tid ved at printe jeres egne farvemærkater fra f.eks. denne Epson ColorWorks C7500.”‘]

Måske kan du og din virksomhed spare penge og tid ved at printe jeres egne farvemærkater fra f.eks. denne Epson ColorWorks C7500.

Pris: 49.800 kr. ekskl. moms

Verdens mest energibesparende harddisk fra WD

WD introducerede for nylig en ny harddisk til det moderne datacenter, der har verdens laveste strømforbrug. WD Re+ er det nyeste og grønneste medlem af WD’s portefølje af harddiske med høj kapacitet. WD Re+ er bygget på en kompakt fem-plade platform, som giver en optimal kombination af lavt strømforbrug, høj kapacitet, 100 procent pålidelighed og overkommelig pris.

Vibrationstolerance og Mean Time To Failure (MTTF) er nøglefunktioner i løsningen. WD Re+ leverer eksempelvis 1,2 millioner timer MTTF, en forbedret RAFF-teknologi til at øge vibrationstolerancen og pålideligheden ved konstant intensiv arbejdsbyrde. WD Re+ er vurderet til at håndtere 550 TB årligt i et intensivt miljø. Den nye WD Re+ og den kendte WD Re er bygget på samme platform. Det forenkler storskalaimplementeringer og sikrer høj pålidelighed og ydeevne.

[pt id=’2035290′ size=’large’ link=’file’ html_attrs=’title=”Hvis du fokuserer på lavt strømforbrug er der godter i posen fra Western Digital med verdens mest energibesparende harddisk.”‘]

Hvis du fokuserer på lavt strømforbrug, er der godter i posen fra Western Digital med verdens mest energibesparende harddisk.

Pris: Afhænger af individuel aftale og konfiguration

Se også:  Disse harddiske rummer hver 22 terabyte – over 5 millioner fotos

Fujitsu forstærker grafisk virtualisering fra datacentret

Fujitsu Celsius C740 gør det muligt for indu-strier inden for transport, luftfart, energi, olie og gas samt geografiske informationssystemer (GIS) hurtigt at skabe innovative løsninger og øge markedshastigheden ved at levere kompromisløse, kraftfulde arbejdsstationer med høj ydeevne, som kan operere med høj sikkerhed ved placering i datacentret. Rack-arbejdsstationen er så fleksibel, at den kan bruges som en en-til-en fjernbetjent arbejdsstation, alsidig nok til at udgøre fundamentet i en en-til-mange virtualiseret arbejdsstation og kraftfuld nok til at blive en del af et high end-cluster.

[pt id=’2035291′ size=’large’ link=’file’ html_attrs=’title=”Fujitsu leverer en fleksibel arbejdsstation der også er kraftig nok til at være en del af et high end-cluster.”‘]

Fujitsu leverer en fleksibel arbejdsstation, der også er kraftig nok til at være en del af et high end-cluster.

Prisen afhænger af konfigurationen

Panasonic Robuste printere til robuste tablets

For nylig indgik Panasonic et partnerskab med Brother International Europe Ltd., der er specialiseret i mobile printløsninger til medarbejdere, der arbejder på farten. Med partnerskabet tilbydes organisationer nye totalløsninger til det mobile kontor – robuste printere integreres med Panasonics robuste Toughbook og Toughpad. Det er en løsning, som vil være særlig interessant for mobile arbejdsstyrker, som eksempelvis militæret, politiet, akuttjenester og kørende teknikere.

[pt id=’2035292′ size=’large’ link=’file’ html_attrs=’title=”Brother og Panasonic er gået sammen om at skabe robuste printere til robuste tablets så virksomheder kan printe på farten.”‘]

Brother og Panasonic er gået sammen om at skabe robuste printere til robuste tablets, så virksomheder kan printe på farten.

Pris afhænger af konkret løsning


TAGS
Asus
Brother
Epson
fujitsu
western digital

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her
Annoncelinks


AOD/AOD.dk   © 2022
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S