Home » Hi-Fi » Lækker teknink: Naim Uniti Atom
Lækker teknink: Naim Uniti Atom

Lækker teknink: Naim Uniti Atom

Share

En god hjemmebiograf handler om mere end blot imponerende billeder. Det er en samlet oplevelse. Noget der skal nydes

En kombination af mange elementer skal sikre en sensorisk overlegen oplevelse, der tryllebinder dig og transporterer dig væk fra hverdagens trommerum. Billeder er blot en del af denne ekstatiske symfoni.

Naim’s Uniti Atom er kronen på værket i vores hjemmebiograf. Den er en utrolig avanceret alt i en-løsning, der inkluderer et fænomenalt udvalg af teknologier i en stilig og anodiseret boks med hørebare mirakler.

Tror du ikke på os? Tja, basalt set er det en højkvalitets DAC og forstærker. Den understøtter Bluetooth, 2.4/5 GHz Wi-Fi-forbindelser, Gigabit Ethernet, har to USB-porte, tredobbelt digital input (to TOSLink, en S/PDIF), det sædvanlige udvalg af analoge input, forforstærker og højttaler-udgange og understøtter HDMI.

Se også:  Meze Empyrean [TEST]: Stor musik i en tynd membran

Når du så kobler alt dette med en fuld funktionel fjernbetjening, mobil-app, trådløs multirum-understøttelse, Android Chromecast, Apple Airplay, Spotify, Tidal og iRadio-understøttelse, en indbygget 5” fuldfarvet LCD-skærm og muligheden for at udvide den indbyggede lagerplads med en separat NAS-enhed til dine egne medier og musik, ja hvad skal man så mere ønske sig? Det er fantastisk. Og dyrt… ret dyrt.

Volumen

Der er ikke noget som smagfuld belysning. Den store dreje-knap styrer både volumen og viser lydstyrke via en ring af cirkulær lys, der tiltager eller aftager omkring dens kant. Du kan naturligvis også bare bruge fjernbetjeningen i stedet for.

Avanceret Design

Med sin high-end Burr-Brown DAC samt DSP-processor, der er i stand til at foretage utrolige 2,7 milliarder 40-bit beregner i sekundet, er dette en af de mest avancerede alt i en-lydløsninger på markedet.

Se også:  Yamaha RX-A3080 [TEST]: Perfekt lyd til din ideelle hjemmebio
LCD-skærm

LCD-skærmen er en lækker tilføjelse til denne DAC’s arsenal af utroligt mange funktioner, og den viser både albumkunst og menuer og understøtter apps. Den har endda en nærheds-sensor, som kun aktiveres, når du nærmer dig den. Desværre er skærmen ikke trykfølsom, men hvis vi skal være ærlige, er det nok en god ting at holde fingeraftryk væk fra den.


TAGS
Hi-Fi
hjemmebio
teknik

DEL DENNE
Share

Seneste Tech test
Seneste konkurrencer

Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Modtag dagligt IT-nyhedsbrev

Få gratis tech-nyheder i din mail-indbakke alle hverdage. Læs mere om IT-UPDATE her

Find os på FaceBook

Alt om DATA

Lautrupsgade 7,
DK-2100 København Ø
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@altomdata.dk

Datatid TechLife

Lautrupsgade 7,
DK-2100 København Ø
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@datatid.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Lautrupsgade 7,
DK-2100 København Ø
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg / Prislister:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Medieinformation


Alt om DATA, Datatid TechLife  © 2019
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S