Home » smart watch » Lækker teknik: Samsung Galaxy Watch Active2 40mm
Lækker teknik: Samsung Galaxy Watch Active2 40mm

Lækker teknik: Samsung Galaxy Watch Active2 40mm

Share

Hvis der er teknologi, man kan blive imponeret over i dag, så er det smarturene. I hvert fald de bedste af dem. Blandt dem er Galaxy Watch Active2

Der er herligt mange smarture at vælge imellem. Ingen tvivl om, at produkttypen har retfærdiggjort sin eksistens. Hvad for en er bedst? Det er naturligvis svært at sige, for hvilke behov har brugeren, og hvor mange penge vil man spendere? Men dette Galaxy Watch Active2 kunne tage prisen – foran stærke konkurrenter som eksempelvis Apple Watch SE og Garmin Instinct. Funktionerne og specsene taler for sig selv. Her er nogle af de ting, du især bør lægge mærke til.

Se også:  Samsung udvikler nyt smartwatch-system i samarbejde med Google
Tætte punkter 

1/2”-skærmen med 360 x 360 pixel overbeviser med sin pixeltæthed. Den er på 364 ppi, og hvis det ikke siger dig noget, så kan vi fortælle, at det er på niveau med de nyeste mobiltelefoner. Her kombineres det oven i købet med en blændende lysstyrke og høj farvekontrast takket være Super Amoled-panelet. Det er en nydelse at kigge på. 

 Den kritiske batteritid 

Batteritiden er et af de vigtigste målepunkter. Hvor lang er den så her? I denne konfiguration passerer vi 50-procentsmærket efter 10 timer. Men det er, når telefonens skærm er tændt hele tiden, lysstyrken er sat på høj, og gps’en samt pulsmåleren kører konstant. Nogle brugere – ved vi – har haft uret på armen i op til fire dage. det er ganske flot, selvom nogle konkurrenter holder endnu længere. 

 Sensorer og tilslutning 

Det er ikke småting, der er presset ned i urkapslen: Der er accelerometer, gyroskop, pulsmåler, barometer, måling af iltoptagelse, elektrokardiogram. Uret kan også måle blodtryk, følge din søvnrytme, og det har NFC, Bluetooth 5.1, Wi-Fi 4, gps (A-GPS, Glonass, Galileo og BDS) og trådløs Qi-opladning. Hjerte, hvad mere kan du begære? 


TAGS
Samsung Galaxy Watch Active2
smartur
smartwatches
Wearable

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2021
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S