Home » Bærbar computer » Lækker teknik: Razer Blade Pro 17 4K
Lækker teknik: Razer Blade Pro 17 4K

Lækker teknik: Razer Blade Pro 17 4K

Share

Razer er atter på banen med en opdateret version af den hårdtslående laptop-serie Blade. Vi har kigget på den kraftigste version i serien: Topmodellen Razer Blade Pro 17 med de højeste specifikationer, der kan købes

Denne superhelt kommer med et RTX 2080 Super grafikkort samt en helt ny Intel Core i7-10875H processor, som byder på otte lynhurtige kerner. Intels Turbo Boost kan sparke kernerne helt op til 5,1 GHz, så du får forbedret ydelse ved cpu-inten-sive arbejdsopgaver.

En 1 TB M.2 ssd giver masser af lagerplads samt hurtige dataoverførsler, mens 16 GB high-speed hukommelse understøtter processoren. Begge disse kan opgraderes: Der er  plads i computeren til at tilføje et ekstra drev, og det kompakte bundkort understøtter op til 64 GB SODIMM ram. Al denne elektronik er koblet op til en klar og farverig 17” 4K-trykfølsom skærm.

Se også:  Er en Chromebook et godt alternativ til en Windows-bærbar?

På trods af dens kraftfulde gpu er det en imponerende slank maskine. Den vejer lige under 3 kilo og er mindre end 2 centimeter tyk takket være designet på Razers specielle dampkammer-kølesystem. Varme bliver spredt over et stort område i chassiset, og det virker tydeligevis – vores Blade Pro 17 blev næsten ikke varm.

Chassiset selv har fået en mindre opgradering siden den forrige model. Den er skabt af et enkelt stykke anodiseret aluminium for at sikre øget hårdførhed og generel holdbarhed, men det nye chassis er 25 procent mindre end forgængeren, hvilket både giver bedre bærbare egenskaber sammen med overlegen ydelse. 

En sand skønhed

Der er ingen grund til at pakke det ind: 4K-skærmen på denne Blade Pro 17 er vanvittig smuk: 100 procent sRGB samt fabriks-kalibrering betyder, at farverne står helt utrolig klart, og opdateringshastigheden på 120 Hz gør dig i stand til opnå glidende billeder, når du gamer på den kraftfulde gpu. En slank ramme af sort glas på 6 mm er prikken over i’et.

Se også:  Guide: Sådan får du pc’en hurtigere i gang

Nattelys

Hver tast på det behageligt brede tastatur på Blade Pro 17 har sit eget RGB LED-lys nedenunder. Med Razers Chroma-software kan du tilgå 16,8 millioner forskellige farver og et væld af statiske og dynamiske lyseffekter på tastaturet. Det er overvældende flot under dæmpede lysforhold sammen med den fantastisk levende skærm.

Et væld af forbindelser

Den tynde formfaktor på denne bærbare pc forhindrer den ikke i at tilbyde et væld af indgange. Der er både Thunderbolt 3, USB-C, USB-A, HDMI, 3,5 mm jackstik, 2,5 GB Ethernet og en SD-kortlæser. Med superhurtig Wi-Fi 6 oveni er du garanteret en effektiv mobil arbejdsplads.


TAGS
Bærbar
Laptop

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Modtag dagligt IT-nyhedsbrev

Få gratis tech-nyheder i din mail-indbakke alle hverdage. Læs mere om IT-UPDATE her

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2021
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S