Home » Smart hjem » Lækker teknik: Netgear Orbi Voice RBK50V
Lækker teknik: Netgear Orbi Voice RBK50V

Lækker teknik: Netgear Orbi Voice RBK50V

Share

Vi er stadig lidt bange for Alexa. Den allestedsnærværende tilstedeværelse af digitale assistenter i vores hjem, kontorer og biler føles en smule truende uanset, om det er Siri, Google eller Amazons egen assistent.

Ikke desto mindre er det svært at nægte, hvor hjælpsomme de er, og det føles skønt futuristisk at bede sin højttalere om at afspille ens yndlingsmusik. Ikke alle højttalere med indbyggede assistenter ligner dog hinanden. Se på Netgears bud: Orbi Voice, et todelt design der inkluderer en high end-router og en smart højttaler.

Orbi Voice er lidt større end andre smart-højttalere og vejer også godt til. Ved siden af konkurrenter som Amazon Echo Dot ser den enorm ud, men den ekstra størrelse har gjort Netgear i stand til at putte mere sejt teknologi indeni, og dens lydkvalitet kan matche selv de bedste smart-højttalere. Tri-band mesh Wi-Fi-antenner gør, at der er minimal forstyrrelser, når du bevæger dig mellem rummene, selv når du streamer.

Med Orbi-routeren og Orbi Voice (eller en anden Orbi-satellit) kan du nemt udvide netværket i dit hjem. Signaler bliver sendt direkte fra routeren til højttaleren.

Routeren er den slankeste af de to med solide plastiksider, mens højttaleren er mere buttet og dækket af højkvalitetsstof. De er nemme at installere og med hurtige sync-knapper på bagsiden af hver enhed. Alexa er klar til brug (dog stadig kun på engelsk), og Orbi understøtter også Disneys Circle-program, der giver mulighed for direkte håndtering af enheder på netværket – perfekt til at holde børn væk fra serie-overforbrug.

Se også:  Netgear Orbi Outdoor Satellite RBS50Y [TEST]: Fuld Wi-Fi-dækning i hele gårdhaven
1 Lyt efter

I toppen ses fire mikrofoner med far-field stemmegenken-delse som små huller. Alexa lærer efterhånden som den lytter og tilpasser sig til din stemme for bedre at adlyde dine kommandoer. Men lad nu være med bestille 10.000 Nerf-geværer online blot for sjov …

2 Lydbarriere

Gemt inde i det enkle ydre på Orbi Voice ligger en 3,5 tomme woofer, 1 tomme diskantenhed og en bas-refleksport. Med
lydteknologi leveret af Harman Kardon, er lyden fra denne enhed imponerende og i stand til at dække op til 300 m2.

3 Glædelig Wi-Fi, Glædeligt liv

De to enheder i Orbien fungerer både som router og exten-der med FastLane3-teknologi, der sender direkte fra routeren til højttalere. Orbi har en enkelt Wi-Fi SSD-ID og leverer et signal, der er i stand til at dække selv de største hjem.

Se også:  Hackere kan kontrollere digitale assistenter med laserlys

TAGS
digital assistent
netgear
Netgear Orbi Voice RBK50V

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Modtag dagligt IT-nyhedsbrev

Få gratis tech-nyheder i din mail-indbakke alle hverdage. Læs mere om IT-UPDATE her

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2020
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S