Home » Stationær computer » Lækker teknik: EK Fluid Gaming 275-AG Vanquish
Lækker teknik: EK Fluid Gaming  275-AG  Vanquish

Lækker teknik: EK Fluid Gaming 275-AG Vanquish

Share

Når det handler om vandafkøling af pc’er, er slovenske EK ikke til at komme udenom. Her har de dygtige folk bygget en hel pc til gaming (eller andet tungt arbejde). Det er et kraftcenter med AMD Ryzen 7 3800 X (cpu), EVGA RTX 2080 Super (gpu) og 32 GB ram. Hele herligheden er kompromisløst luft- og vand-afkølet. Skulle du være fristet til en sindssyg hurtig pc, fås det færdige system for 3460 euro (25.750 kr.) på EK’s hjemmeside

Forbavsende stille

Ingen vandafkølet konstruktion er helt stille, men Vanquish gør sit bedste. De indbyggede EK-Vardar-blæsere kører med en relativ lav omdrejningshastighed selv med overclockede komponenter takket være det dobbelte, væskekølende kredsløb. Langsommere ventilatorer er lig med lavere støjforurening, og den indbyggede pumpe i varmefordelingspladen er heller ikke meget hørbar.

Se også:  Du kommer næppe ned i en F1-racer – men dette rat giver en fornemmelse

Blok-dannelse

Cpu’en og gpu-vandblokkene er EK’s universelle modeller til AMD-chips og RTX 2080-grafikkort, hvilket betyder, at du i teorien vil kunne opgradere forskellige dele bagefter. Men det får du næppe brug for. Den valgte RTX 2080 Super for eksempel er en af de bedste gpu’er på markedet, og Ryzen 7 3800X-cpu’en har ikke mindre end 16 tråde.

Fornem finish

Klar til action: Vanquish er et gennemført og robust kvalitetsprodukt, hvor alt har sin plads. Der er oven i købet en indbygget kabelbakke i metal. Den løber hele vejen rundt i kabinettets top bag bundkortet, så man kan samle strømkabler og andre ledninger. Du kommer hurtigt i gang med denne maskine, som er det rette valg for den gamer, der for første gang forsøger sig med et vandafkølet system.

Se også:  Sådan ser den ud indeni: Atari 2600

Fuldt oplyst

Hele frontpanelet lyser op på smukkeste gamingvis takket være farverige lysdioer, som er strøet med generøs hånd. Hukommelsen, vandblokkene, distributionspladen og ventilatorerne kan alle synkroniseres, så du får en superflot, visuel oplevelse. De små RGB-pærer er stærke nok til at lyse op i selv et velbelyst rum.


TAGS
Gaming
gaming computer
stationær computer

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Modtag dagligt IT-nyhedsbrev

Få gratis tech-nyheder i din mail-indbakke alle hverdage. Læs mere om IT-UPDATE her

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2021
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S