Home » Gaming & Konsoller » Lækker teknik: Corsair iCue Suite
Lækker teknik: Corsair iCue Suite

Lækker teknik: Corsair iCue Suite

Share

Hardwaren og lyseffekterne ser knaldgodt ud, men her handler det faktisk om software – nemlig Corsair iCue, som er en af de bedste løsninger til at kontrollere RGB-lys til gaming

Razer har Synapse, Gigabyte har RGB Fusin, og MSI har Mytsuc Light. Men iCue fungerer godt og gør det nemt at synkronisere lyset mellem dine forskellige Corsair-produkter. Her ser du noget af den hardware, som Corsairs software styrer så mesterligt lysmæssigt.

Tårne, der skal ses

LT-100-tårnene fra Corsair består som standard af to tårne, hver med 46 individuelt styrede LED-lys. Det lysspredende plastikdække på fronten af begge tårne sikrer en blød glød i modsætning til det skarpe lys, andet RGB-tilbehør udsender. Der medfølger et beslag, som kan klipses på, og som omdanner et af tårnene til hovedtelefonstativ.

Se også:  Her er en ny gaming-hovedtelefon – den er helt anderledes
Holder godt øje

Nexus kan anvendes til mange forskellige genveje og til information. Men vores favoritfunktion er nok systemovervågningen. Det smalle display kan vise eksempelvis komponenttemperaturer, ventilatorens omdrejningshastighed og ressourcetildelinger i realtid. Det er rart at overvåge systemet under overclocking og testkørsler.

Lavprofileret

Corsair K70 RGB MK.2 Low Profile-tastaturet er en tynd, lille sag. Her kombineres ydelsen fra de populære Cherry MX-kontakter med et af de tyndeste og letteste keyboards, du kan få fat i. Nexus-displayet øverst klipses ganske enkelt på og forbindes med et kort USB-kabel. Nul værktøj!


TAGS
Corsair
Gaming

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Modtag dagligt IT-nyhedsbrev

Få gratis tech-nyheder i din mail-indbakke alle hverdage. Læs mere om IT-UPDATE her

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2021
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S