Home » TV » Lækker teknik: B&O Beovision Harmony 88”
Lækker teknik: B&O Beovision Harmony 88”

Lækker teknik: B&O Beovision Harmony 88”

Share

Med lanceringen af Beovision Harmony 88” har Bang og Olufsen her til sommer sikret sig titlen “Verdens første 8K OLED-tv”. Det åbenlyse højdepunkt er det enormt, klare 8K OLED-panel, skabt af LG, forkælet med Dolby Vision HDR og med LG’s tredje-
generations a9 billedprocesserings-kræfter, der skulle sikre fænomenal opskalering

Som tidligere Harmony-modeller, henter 88”-modellen inspiration fra vintage-møbler med indbyggede covers, der kan foldes op, så de dækker lidt af den kæmpe skærm, når tv’et ikke er i brug.

Det er absolut ikke et tv for alle, og det er en betydelig investering. Man kan dog argumentere for, at det er meget mere end blot et tv – det er et audio-visuelt stykke kunst. Også et, der vil flå din
tegnebog med priser fra 351.990 kr. for 88”-modellen, og kan du leve med sølle 65”, er prisen nede på “kun” 97.500 kr. …

Se også:  B&O Beoplay H9 [TEST]: Gennemført klasse-design

Endnu mere lyd

Du kan udvide Harmony med yderligere  højttalere enten kablet eller trådløst fra B&O’s BeoLab trådløse-serie. Den er AirPlay 2-kompatibel og har tilslutningsmuligheder som Bluetooth, Chrome-cast, DLNA og B&O’s egen Beolink streamings-protokol.

Foldbar oplevelse

Mekanikken bag Beovision Harmony er noget helt særligt. Tænd for den, og fronten vil pænt folde sig ud, stige samt dreje ud fra et hængsel, mens tv’et elegant dukker op bagved. Du kan endda montere det på en væg, hvis du er helt sikker på dine ankerpunkter og montering.

Lyd i særklasse

Bang & Olufsen er et firma med fokus på god lyd, og Harmony har en højttaler med fuldt aktiv trekanalsstereolyd indbygget i kraft af Sound Centre. Her får den centrale diskant 50 watt tilført, de to mellemtoneenheder får også 50 watt, og der er tre mellemtone/basenheder, der får 100 watt hver.

Se også:  Samsung The Terrace [TEST]: Nyd sommerens tv-oplevelser på terrassen

Træbeklædt teknologi

Højttaler-coveret i røget eg eller valnød er ikke kun til pynt. Det graderede mønster er skabt, så det øger og dirigerer lyden fra trekanalssystemet bagved både, når du ser tv eller lytter til musik.


TAGS
8k-tv
bang og olufsen
BeoVision
OLED-skærm
tv

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2021
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S