Home » Hovedtelefoner og højttalere » LÆKKER TEKNIK: Bang & Olufsen Beoplay Portal
LÆKKER TEKNIK: Bang & Olufsen Beoplay Portal

LÆKKER TEKNIK: Bang & Olufsen Beoplay Portal

Share

At B&O tilbyder et gamingheadset, vil måske overraske nogle. Men Beoplay Portal er også ret anderledes med et neddæmpet design, man normalt ikke forbinder med spil

Bang & Olufsen er dyrt måske, men når det handler om hovedtelefoner, næsten altid godt. Så det er ingen overraskelse, at dette Beoplay Portal-headset har høj kvalitet.

Men med denne hovedtelefon sigter B&O efter at erobre to markeder, både et high-end-headset til musikelskere og et gamingheadset med indbygget mikrofon. Med masser af tilslutningsmuligheder, funktioner og bred kompatibilitet kunne dette headset blive det eneste, du har brug for til musik, streaming og spil.

Portal tilbyder et rigt, varmt og detaljeret lydbillede, der oser af kvalitet. Til gaming får du 3D-lyd med præcis og retningsbestemt lyd, men heldigvis har B&O i stedet for at vælge en mere gamingfokuseret æstetik beholdt den samme konstruktion som i resten af ​​sit sortiment.

Se også:  JBL Reflect Flow Pro [TEST]: God lyd til træningen

Portal fås i tre farvevarianter. Vi kan lide den grå på billedet, men de sorte antracit og marineblå alternativer er også indbydende. 3000 kroner er nok mange penge for de fleste af os, men du får jo to i én …

Funktionsrigt

Det er ikke lækkert design det hele. Der er også masser af gode funktioner. Med touch på ørekopperne er det nemt at styre musikken på farten. Alternativt kan du kontrollere headsettet med B&O’s fine app, hvor du kan fintune toneområdernes dominans (EQ) og skifte profil, når du lytter til musik eller spil.

Materielt

Det ypperlige design giver naturligvis forventninger om høj materialekvalitet. Det indfrier headsettet til fulde. Basiskonstruktionen er i aluminium.

Se også:  B&Os nye earbuds er "resultat af 96 års håndværk"

Ørepuderne er dækket af blødt lammelæder, mens et bambusvævet hovedbånd lægger sig blødt ind over dit hår. Selv headsettets plastikdele føles bløde. Det her er godt håndværk.

Uanstrengt komfort

Med en vægt på kun 290 gram kan du have dette headset på hovedet i lang tid, uden at det føles ubehageligt. Det er lidt af en balancegang at skabe et letvægtsheadset, der er behageligt at bære.

Det kan komme til at føles billigt. Men det er ikke tilfældet her. B&O’s valg af materialer får sættet til at føles fantastisk, selv når det er varmt.


TAGS
B&O
høretelefoner
lækker

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her
Annoncelinks


AOD/AOD.dk   © 2022
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S