Home » Køling » Lækker teknik: Asus ROG Ryujin 360
Lækker teknik: Asus ROG Ryujin 360

Lækker teknik: Asus ROG Ryujin 360

Share

Har du brug for en 360 mm tredobbelt radiator til din opsætning? Sikkert ikke. Har du brug for en smart OLED-skærm til dit system? Hmm, nej. Ser det sejt ud? Helt sikkert!

Lad os glemme alt om navnet et øjeblik – vi ved det er skørt. Seriøst, hvem vil give deres produkt sådan et navn? Vi var hele tiden nødt til at kigge i dokumentationen for at sikre, at vi havde skrevet det rigtigt: R-yu-jin.

Men lad os se på, hvad Asus egentlig har skabt her. Køling: Ja, det er måske en Asetek-designet pumpe og monteringsmekanisme, men når det gælder innovationerne, er det næsten svært at begynde.

Se også:  Asus ExpertCenter AIO [TEST]: Hurtig alt-i-en'er med en ekstra skærm

Lige fra den industrielle Noctua-blæser til OLED-skærmen, der er bagt ind i coveret til cpu-blokken, til de sortklædte rør – det hele er der. Givet at det er deres første forsøg på en AIO, har Asus virkelig ramt plet.

Verdenen af alt-i-en kølingteknologi er måske startet hos firmaer som Corsair og Cooler Master, men det er lige nu virksomheder som NZXT og Asus, der virkelig skubber grænserne, når det gælder innovationerne indenfor dette felt.

Har du brug for en 360 mm tredobbelt radiator til din opsætning? Sikkert ikke. Har du brug for en smart OLED-skærm til dit system? Hmm, nej. Ser det sejt ud?

Se også:  CES: Asus demonstrerer flere nye design-ideer for den bærbare pc

Helt sikkert!

Navnet på den er dog stadig skrupskørt …

1. 360 mm radiator
Der er en helt enkel regel, når det gælder køling: Større overflade giver mere kølingskapacitet. Du kan have alle de varmerør og ventilatorfaner, som du ønsker, men hvis ikke du effektivt får varmen væk fra processoren, kan du lige så godt give op.
2. Noctua-blæser
Noctua leverer blæserne i denne skønhed; de er nogle af vores favoritter indenfor 120 mm-modeller. Disse bæster er sorte og kan levere seriøse luftstrømme. Vi taler luft-strømning på næsten 4 mm H2O, 121 m3/h og mindre end 30 dB(a) ved fuld blæs.
3. OLED-skærm
Prikken over i’et (og tydeligvis en Asus-trend på det sidste) er inkluderingen af en 1,77” OLED-skærm. Den er placeret på toppen af Asetek-pumpen, som vi alle kender og elsker, og er fuld tilgængelig, hvilket betyder, at den kan vise hvilken som helst animation, symboler eller andet, som du ønsker.


TAGS
Asus
køler
Køling

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her
Annoncelinks


AOD/AOD.dk   © 2022
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S