Home » Bærbar computer » Lækker teknik: Asus ROG Moderskibet
Lækker teknik: Asus ROG Moderskibet

Lækker teknik: Asus ROG Moderskibet

Share

Vi har aldrig set noget helt ligesom denne før. ROG Mothership ligner resultatet af en uheldig alliance mellem en Microsoft Surface tablet og en fuldfed gamingbærbar.

Funktionelt set, tilhører ROG den sidstnævnte kategori, og med en niende generations Intel Core i9-processor, en Nvidia GeForce RTX 2080-gpu og 64 GB ddr4-2666-hukommelse er Mothership klar til at håndtere stort set alle trippel-A-spil.

Tastaturet kan enten bruges som en almindelig laptop eller kobles fra og foldes i to for en mere afslappet brug. Skærmen (og computeren selv) holdes oppe af en metal-finne, der stikker ud fra bagsiden, og gør dig i stand til at justere skærmens vinkel, og forbedrer luftgennem-strømning for at holde gpu’en kølig. Det er en tung enhed med to store strømforsyninger for maksimal overclocking-potentiale.

Se også:  Asus Mini PC PN51-B7082Z [TEST]: Så kompakt kan det blive

En desktop-erstatning til den nye 4K-æra, og den er udstyret til at håndtere spil, videoredigering og meget mere. På siden er der masser af porte: to USB-C, fire USB, en SD-kortlæser og en HDMI out. Den skuffer ikke på lydsiden: Den opretstående formfaktor giver plads til fire højttalere på fronten, der sender højkvalitetslyd direkte imod dig for en ekstra fordybende oplevelse.

Fire karat

På trods af computerens lidt klodsede og tablet-lignende udseende, er dette ikke en trykfølsom skærm; det er et 4K 144 Hz panel med Nvidia G-Sync-understøttelse, og den ser absolut fantastisk ud i drift. Farver er levende, og åbne miljøer i spil ser smukke ud, da Mothership’s powerhouse-hardware ingen problemer har med at køre de fleste spil på 4K.

Se også:  Asus lancerer 16" OLED-laptops med heftige specifikationer
Numner et

Tallene er skjult under den vertikale trackpad på tastaturet. Med et tryk på en knap, bliver de røde tal oplyst og ophæver trackpadens funktio-ner. Det er ok – som ved de fleste laptops med mange kræfter vil hovedparten af brugerne tilslutte en mus, og det gør trackpad’en til det perfekte sted at indtaste tal.

Hukommelses-krig

Selvom PCIe 4.0 måske stadig ikke er tilgængelig for Intel-systemer, så har Mothership en opfindsom løsning: tre PCIe 3.0 M.2-drev, der er koblet sammen i RAID 0. Dette giver effektive læse-hastigheder på over 8 GB/s, hvilket er mere end det teoretiske maksimum ved PCIe 4.0.


TAGS
Asus
hybrid bærbar
lækker teknik

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2022
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S