Home » Bundkort » Lækker teknik: ASUS RoG Maximus VII Gene
Lækker teknik: ASUS RoG Maximus VII Gene

Lækker teknik: ASUS RoG Maximus VII Gene

Share

Små bundkort kan også – er du på udkig efter et micro-kort til overclocking og gaming, så søg ej længere …

Dette nyeste micro-ATX-bundkort viser tydeligt, at behovet for komplette ATX-kort er såre beskedent. Maximus VII Gene rummer Z97-chipsættet, som gør det klart til Devils Canyon-cpu’erne, og som får mest muligt ud af dem i en lille maskine.

Vi har unægtelig lovprist det lillebitte mini-ITX-format, men på nogle områder er det ikke helt så forrygende. Hvis man har brug for en solid portion hukommelse eller vil fordoble sin grafikkort-kvote, er der ikke plads nok på så lille et kort. Micro-ATX-specifikationerne rummer dog ekstra dimm’er og pci-e-stik i fuld længde, så man kan være forberedt.

Se også:  ASUS Rog Strix Impact II [TEST]: Elegant gamingmus til attraktiv pris

Med den ydelse, man får med dette Republic of Gamers-kort, er der stort set ingen gevinst ved at satse på den komplette ATX-løsning. Maximus VII Gene er ikke blot et fremragende kort i lille format; det er et fremragende kort til overclocking og gaming.

[pt id=’2033507′ size=’large’ link=’file’ html_attrs=’title=”1. Bagplade:Man får ikke så mange USB-porte på dette korts bagplade som pånogle af de større bundkort men det er kun de allerdyreste der har flere end seks porte. 2. Stærke sager:Både Genes multi-threadede cpu og gaming-ydelse er helt i top uanset formatet. Dette kort får mest muligt ud af både cpu og gpu.3. Multi-gpu:Komplette ATX-kort har måske kompatibilitet til op til fire grafikkort men ydelsen bliver så ringe efter to gpu’er at der faktisk ikke er nogen grund til at gå videre end det. “‘]

1. Bagplade:Man får ikke så mange USB-porte på dette korts bagplade som pånogle af de større bundkort, men det er kun de allerdyreste, der har flere end seks porte. 2. Stærke sager:Både Genes multi-threadede cpu og gaming-ydelse er helt i top, uanset formatet. Dette kort får mest muligt ud af både cpu og gpu.3. Multi-gpu:Komplette ATX-kort har måske kompatibilitet til op til fire grafikkort, men ydelsen bliver så ringe efter to gpu’er, at der faktisk ikke er nogen grund til at gå videre end det.


TAGS
Asus
bundkort

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her
Annoncelinks


AOD/AOD.dk   © 2022
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S