Home » Promotion » Lækker, fleksibel og fuldt professionel bærbar til det mobile arbejde
Lækker, fleksibel og fuldt professionel bærbar til det mobile arbejde

Lækker, fleksibel og fuldt professionel bærbar til det mobile arbejde

Share

 Annonce 

En arbejdsbærbar behøver ikke være kedelig. Lenovo Thinkbook 14s Yoga har alt hvad der kræves af en bærbar til erhverv, men er skabt i et lækkert design med 360-graders touchskærm og kommer med en pen, så du kan tegne og skrive i hånden

En bærbar er en naturlig del af hverdagen for rigtig mange, især i disse tider, hvor arbejdet ligeså ofte foregår derhjemme som på kontoret. Den er ikke bare et redskab, der skal få opgaven gjort, men en del af vores livsstil.

Det er derfor naturligt at gå op i hvordan den ser ud, ligesom vi tænker over hvordan vi klæder os på.

Med Thinkbook 14s Yoga har Lenovo skabt en Windows-bærbar i lækkert design, der giver dig alt hvad der forventes af sikkerhed, funktioner og købsmulighederne for at kunne indgå som en del af virksomhedens it-løsning.

Kompakt og stilren

Den stilrene aluminiumslaptop vejer kun halvandet kilo og måler under 16 mm på det tyndeste sted. Den er således nem at have med i tasken.

Det på trods af, at den har en stor 14″ Full HD skærm med minimal skærmramme, god lysstyrke, høj farvekorrekthed og Dolby Vision-teknologi, der optimerer billedgengivelsen efter den nyeste filmstandard.

Et alsidigt værktøj

Den stærke Gorilla Glass-skærm er touchfølsom, og med Thinkbook 14s følger en digital pen, som kan klikkes ud i siden af computeren. Den gør det muligt at skrive noter i hånden, præcisionstegne skitser og modeller samt redigere grafik og fotos. Tryk én gang på pennens knap, når computeren er i standby og note-app’en åbner. Hvis du er logget ind, åbner Windows Ink workspace.

Skærmen kan vippes hele vejen bagover. Så forvandles computeren til en tablet, som du kan lægge på bordet eller holde den i hånden. Det kan være en fordel, når der kun skal arbejdes med skærmen. Det fleksible design giver også mulighed for at stille computeren i “telt-position”, som kan være smart til præsentationer, eller du kan vippe den 180 grader, så den ligger fladt i forlængelse af tastaturet. Det giver mulighed for at alle i mødelokalet kan se med.

Udrustet til det hele

Tastaturet er i fuld størrelse og af velkendt Lenovo-kvalitet, med stabil og behagelig respons, der gør det rart at skrive en hel arbejdsdag. Det suppleres af en stor touchpad med høj præcision og multifingerunderstøttelse.

Der er fingeraftrykslæser indbygget i powerknappen. Du skal således blot trykke på denne, så logger du ind på computeren samtidig.

I skærmen er integreret webkamera af høj kvalitet, så du kan foretage videosamtaler fra computeren. Med en lille fysisk skyder kan nemt blokere webkameraet, når du ikke bruger det, så du er helt sikker på, at ingen kigger med, uden du ved det.

De indbyggede mikrofoner sikrer klar og flot lyd fra alle vinkler, når du foretager opkald. Computeren har desuden højttalere fra Harman Kardon, som leverer flot og fyldig lyd ved såvel samtaler som ved film, spil og musik.

Stærk, hurtig og udholdende

ThinkBook 14s Yoga er forsynet med allernyeste Intel-processor (11. generation), op til Core i7. Der er med ikke ikke bare stor processorkraft, men også grafikmuskler i den stærkere klasse. Stort set enhver opgave kan således udføres, selv videoredigering og 3D-design. Med op til 16 GB ram og en lynhurtig SSD på op til 1 TB er der kapacitet til selv rigtig store projekter.

Trådløst internet fås i form af det nye hurtige Wi-Fi 6 og med Modern Standby hentes filer, mails og meddelelser, selv når låget på computeren er lukket. Når låget åbnes går ThinkBook 14s Yoga fra dvale til aktiv på blot ét sekund og kobler sig på nettet på kun ét mere.

Det stærke batteri giver dig rigelig strøm til en dags arbejde og takket være rapid charge er computeren ladt 80 procent op i løbet af en time.

Fuld af forbindelser

Trods det kompakte design er der mulighed for at tilslutte stort set hvad som helst til computeren, der byder på både Thunderbolt 4, USB C, USB A, MicroSD card slot, HDMI 1.4b, kortlæser og kombineret stik til lyd ind og ud.

Desuden Bluetooth 5.0 til trådløs tilslutning af hovedtelefoner, højttalere, eksterne harddiske og meget andet.

Klar til virksomheden

Styresystemet er Windows 10 Professional, som er fyldt med et væld af funktioner til at arbejde produktivt samt den højeste sikkerhed, så computeren kan anvendes i selv de mest følsomme erhvervsmiljøer.

ThinkBook 14s Yoga har en genvejsknap, der giver direkte adgang til 24-timers support. Den har desuden sikkerhed på enterprise-niveau, udvidede garanti-løsninger og sælges via de kanaler virksomheden kender.


TAGS
annonce
lenovo
promotion
thinkbook
yoga

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Modtag dagligt IT-nyhedsbrev

Få gratis tech-nyheder i din mail-indbakke alle hverdage. Læs mere om IT-UPDATE her

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2021
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S