Home » Guide » Læg en turbolader i pc’en
Læg en turbolader i pc’en

Læg en turbolader i pc’en

Share

Sådan vrider du den sidste dråbe kraft ud af din pc

Ville det ikke være herligt, hvis der sad en turboknap på pc’en? De fleste sportsvogne har en sportsknap, så det er vel nærliggende at have noget lignende på vores computere? Når det kommer til stykket, er de fleste sportsvogne jo meget hurtige computere på hjul.

Det ville være endnu bedre, hvis man kunne skræddersy sådan en knap, så man kunne indstille maskinen til at leve op til ens behov. Den teknologi eksisterer faktisk i form af Advanced SystemCare fra IObit.

Læs også: Få fart på computeropgaverne

Hvad enten du er til pc-spil eller videoredigering, kan dette program hjælpe dig med at opnå problemfrit computerarbejde. IObit har været så elskværdig at tilbyde Alt om DATAs læsere den komplette version af ASC4. Den har ikke de nyeste funktioner, men den virker.

[pt id=’2025363′ size=’large’ link=’file’ html_attrs=’title=”Klik på billedet for at forstørre.”‘]

Klik på billedet for at forstørre.

Vælg den hurtige og nemme vej til ekstra systemydelse

1. Værktøjsbjælken
Hent Advanced SystemCare her: http://cdn.mos.techradar.com/pcplus/asc4-setup.exe. Kør installationen. IObit giver mulighed for at installere en værktøjsbjælke til Firefox eller Internet Explorer, men det kan du ignorere ved at vælge ’Decline’.

[pt id=’2025364′ size=’large’ link=’file’]

 

2. Installation
Det gælder for IObit som for mange andre softwareapplikationer på markedet i dag: Under installationen bliver man opfordret til at installere flere programmer fra IObit. Husk at fravælge disse muligheder, hvis du ikke vil installere yderligere software. Men slå endelig til, hvis det ser ud til at være noget for dig.

[pt id=’2025365′ size=’large’ link=’file’]

 

3. Skins
Det sidste skærmbillede giver dig mulighed for at ændre softwarens udseende. Hvis du vil bruge SystemCare PRO 4 på et andet sprog end engelsk, kan du også ændre indstillingen her. Når du er færdig, klikker du på ’Start now’.

[pt id=’2025366′ size=’large’ link=’file’]

 

4. Beslut dig senere
Efter installationen får du en meddelelse om, at der findes en nyere version (version 5), og du bliver opfordret til at installere den. Det er meget vigtigt, at du ikke opdaterer softwaren på dette stade, for det vil ødelægge din kode til den komplette version. Klik i stedet på ’Decide later’.

[pt id=’2025367′ size=’large’ link=’file’]

 

5. Koden
IObit har været så venlig at tilbyde alle Alt om DATAs læsere en licens til at bruge den komplette version af SystemCare PRO 4, men du har sandsynligvis bemærket, at du er ved at installere den gratis udgave i stedet. Når du er på aktiveringstrinnet, skal du skrive denne kode for at låse PRO-versionen op: B84E7-6CC4F-E4F83-378D4.

[pt id=’2025368′ size=’large’ link=’file’]

 

6. Bekræftelse
Når du har skrevet koden, bekræfter programmet den online. Det er derfor meget vigtigt, at du sikrer dig, at du har internetforbindelse under processen. Når bekræftelsen er overstået, vi du se, at navnet på softwaren er ændret fra Free til PRO.

[pt id=’2025369′ size=’large’ link=’file’]

 

7. Konfigurer optimeringen
Det er det første trin i systemets tuning. I den første af de to menuer skal du vælge den form for computerarbejde, du hyppigst udfører. Hvis du ikke er sikker i dit valg, anbefaler vi, at du vælger ’Daily user’. Det giver en god allroundforbedring.

Se også:  10 ting du bør gøre med din PC
[pt id=’2025370′ size=’large’ link=’file’]

 

8. Internetforbindelse
I det næste trin skal du fortælle softwaren, hvilken form for internetforbindelse du har. Det er med til at optimere netværksopsætningen. Du har sandsynligvis en trådløs forbindelse eller et lan (med kabel). Hvis du ikke er sikker, er det bedst at vælge funktionen ’Basic’.

[pt id=’2025371′ size=’large’ link=’file’]

 

9. Rengøring og optimering
De to funktioner i det næste skærmbillede sætter dig i stand til at lave mere dybdeborende scanninger og defragmentering af harddisken. Det kan anbefales at klikke i boksene, for det giver den bedste udnyttelse af softwaren. Hvis du imidlertid mener, at det tager for lang tid, kan du lade være.

[pt id=’2025372′ size=’large’ link=’file’]

 

10. Vedligeholdelse
Advanced SystemCare kan håndtere en række sikkerhedsopgaver, og nogle af dem kan klares, mens du ikke arbejder. Det er klogt at vælge alle disse funktioner. Det er glimrende at lade softwaren tage sig automatisk af privatlivets fred, hvis der er flere mennesker, som bruger computeren.

[pt id=’2025373′ size=’large’ link=’file’]

 

11. Udseendet
Konfigurationens sidste trin giver endnu en mulighed for at ændre applikationens udseende. I modsætning til de fleste programmer er temaerne her ret opfindsomme og gør en kedelig opgave nemmere at udholde. Vælg et tema, du kan lide, fra listen. Klik ’Finish’.

[pt id=’2025374′ size=’large’ link=’file’]

 

12. Konstant overvågning
Hvis du vil holde øje med din pc’s ydelse, vi du måske gerne have Joblisten åben hele tiden. Advanced SystemCare PRO giver dig konstant overvågning med en fiks lille gadget, som sidder i øverste højre hjørne af skærmbilledet. Før blot musen over det lille ikon.

[pt id=’2025375′ size=’large’ link=’file’]

 

13. Systemtjenester
Klik på knappen ’Turbo Boost’ på hovedsiden. Du vil bemærke, at denne funktion er slået fra. Tryk på ’Boost your pc now’, så kommer du til System Services-skærmbilledet. Her kan du se en liste over funktioner, der ikke er essentielle, og som bliver slået fra, når du starter pc’en.

[pt id=’2025376′ size=’large’ link=’file’]

 

14. Baggrundsapplikationer
Klik ’Næste’ for at komme til skærmbilledet Background Applications. Antallet af kørende baggrundsapplikationer varierer fra pc til pc. Hvis du har mange, kan du vælge dem, du vil slå fra. Husk at sikre dig, at det er applikationer, som du ikke bruger regelmæssigt. De bliver nemlig deaktiveret.

[pt id=’2025377′ size=’large’ link=’file’]

 

15. Temaer
Du kan yderligere strømline dit system ved at forenkle pc’ens skrivebordstema. Der er kun én mulighed her, men hvis du er ligeglad med, hvordan Windows ser ud, og du laver grafikintensive opgaver som videorendering og spil, vil det være klogt. Vælg en mulighed, og klik ’Næste’.

[pt id=’2025378′ size=’large’ link=’file’]

 

16. Slut
Du kan vælge at sætte turbo på maskinen, når du starter pc’en. Det er perfekt, hvis du vil køre den ved fuld hastighed fra begyndelsen. Hvis du kun vil sætte turbo på pc’en i kritiske perioder, for eksempel mens du udfører særligt krævende opgaver, skal du klikke ud for ’No’.

[pt id=’2025379′ size=’large’ link=’file’]

 

[themepacific_accordion] [themepacific_accordion_section title=”Fakta”]
Se også:  Ram [STORTEST]: Få fart over feltet med den bedste ram til gaming

Det skal du bruge:

[/themepacific_accordion_section] [/themepacific_accordion]


TAGS
Advanced SystemCare
Guide
IObit
Systemoptimering

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Modtag dagligt IT-nyhedsbrev

Få gratis tech-nyheder i din mail-indbakke alle hverdage. Læs mere om IT-UPDATE her

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2020
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S