Home » Mobiltelefon » Læderklædt luksusmobil
Læderklædt luksusmobil

Læderklædt luksusmobil

Share

LG skruer op for charmen med G4, der er iklædt luksuriøs bagside af læder og forsynet med et kraftfuldt kamera. Men er det nok til, at den kan hamle op med de skarpeste konkurrenter?

Hvad skal man gøre for at sælge en smartphone nu om dage, hvor forbrugerne efterhånden er mættede af smarte gimmicks og kan få det hele for det halve, hvis de køber en kineser-model?

Vejen frem er kvalitet og luksusdesign, mener LG, som forsøger at forene disse dyder i G4.

Den læderbeklædte bagside giver mobilen sit helt eget look.

Lækkert læderlook

LG’s mobiler har hidtil været præget af fint og funktionelt, men ikke just ekstravagant design. Det er slut med G4, hvor den praktiske plastik er skrottet til fordel for en bagside i ægte læder.

Umiddelbart et lidt besynderligt valg, men det giver ikke desto mindre mobilen sit helt eget look, og ser i virkeligheden slet ikke så tosset ud. Læderet er af anstændig kvalitet og det føles rart i hånden.

Læderlooket vil dog næppe være alles kop te, og mobilen fås derfor også i en mere neutral udgave med plastcover, som minder om forgængeren G3. Fortryder man undervejs kan bagsiden desuden udskiftes. Det betyder samtidig, at G4 er en af de efterhånden få telefoner, der tillader, at man udskifter batteriet og indsætter SD-kort.

Se også:  Jackstikket gør comeback i Sonys lynhurtige topmobil

Blændende skærm

Skærmstørrelsen er 5,5”, så teknisk set er vi oppe i phablet-format. Mobilen føles dog ikke stor og klodset. Der er gjort meget for at minimere spildpladsen, og vægten er relativ lav.

Ligesom forgængeren er skærmopløsningen knivskarp QHD, dog er der gjort en del for at forbedre billedet. Kontrast, lysstyrke og farvegengivelse er optimeret, så skærmen vel nok er en af de fineste, du kan få på en smartphone for tiden.

Klarer det meste

De rå regnekræfter får mobilen fra den nyeste Snapdragon-processor, som sikrer en ydelse, der måske ikke ligefrem sætter rekord, men sikrer mobilen en solid plads blandt de bedste på markedet.

Med 3 GB ram indenbords samt adgang til 4G og Wi-Fi er der således ikke meget, mobilen ikke kan klare. Det store 3000 mAh batteri giver levetid til en del over et døgn.

 

Kamera i topklasse

Hvor mobilen virkelig imponerer er dog på kameraet. LG har sat alle sejl ind på at banke konkurrenterne af banen, og det lykkes faktisk langt henad vejen. Bagkameraet har opløsning på 16 MP og er forsynet med stor F1.8-blænder samt stærk optisk billedstabilisering.

Det sikrer særdeles fine billeder, selv under ringe lysforhold, og er der alligevel ikke lys nok, så sørger en ny farvesensor for, at blitzen ikke spolerer billedet, men bibringer et naturligt lys.

Se også:  Samsung Galaxy S10 Lite [TEST]: Luksusmobil på budget

Mobilen er samtidig bedre end de fleste andre til at lave den lækre bokeh-effekt, som egner sig godt til portrætter, fordi baggrunden sløres blødt, mens det centrale motiv står knivskarpt i forgrunden.

Der er rig mulighed for at foretage manuelle indstillinger af kameraet – faktisk har man mere eller mindre samme kontrol som på et almindeligt kamera. Det er nemt at navigere rundt i indstillingerne, og det kan faktisk godt betale sig at rode lidt med dem selv, for der er god chance for at opnå bedre resultater end med autofuktionen, der ikke altid er helt præcis.

Som et af de eneste mobilkameraer på markedet er det også i stand til at skyde billeder i raw-format, som fylder en del mere end standardformaterne, men giver større mulighed for efterbehandling.
På fronten er der 8 megapixel kamera til selfies og videochat, som også er af høj kvalitet.

Gennemført smartphone

Styresystemet er Android 5.1 Lolli-pop tilsat LG’s egen overflade og finesser, hvilket sikrer en nem og behagelig brugeroplevelse samt en række fine funktioner.

Alt i alt er det lykkedes LG at skabe en virkelig gennemført smartphone, der nok er nydelig i sit læderantræk, men kan meget mere end at se godt ud.


LG G4
  • Batterilevetid
  • Skærm
  • Ydelse
  • Features
  • Pris
4

Alt om DATA siger

LG lykkes med det vovede læderlook, som giver G4 sin helt egen stil. Det er dog først og fremmest kameraet, der imponerer i den nye mobil, som på væsentlige punkter formår at følge med de bedste konkurrenter.

Sending
User Review
0 (0 votes)
TAGS
LG
Mobiltelefon
smartphone

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Modtag dagligt IT-nyhedsbrev

Få gratis tech-nyheder i din mail-indbakke alle hverdage. Læs mere om IT-UPDATE her

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2020
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S