Home » Promotion » Lån penge til en ny bil
Lån penge til en ny bil

Lån penge til en ny bil

Share

 Annonce 

Der er mange ting, du kan optage lån til. Et hus, en mobiltelefon, en ny computer og alt muligt andet. Sikkert er det dog, at det kan være svært at få råd til det hele kontant. Det gælder også en splinterny bil. Hos Santander kan du låne penge til den bil, du ønsker hjemme i din garage. Du kan ansøge helt uforpligtende og høre meget mere om dine muligheder.

Det kræver et stort indhug i din opsparing, hvis du skal betale en bil kontant. Det er også de færreste, der faktisk har råd til det. Derfor er der mange låneudbydere på markedet, der tilbyder billån. Med et lån hos Santander kan du få penge til den bil, du godt kunne tænke dig. Du skal blot gå ind og ansøge på deres hjemmeside, og så er du godt på vej til en ny bil hjemme under halvtaget.

Oplev friheden med en ny bil

Bilen er noget af det frieste, vi har. Med den behøver vi ikke stå at vente på perronen til toget, vi slipper for at sidde tæt i bussen, og du undgår alt for meget kontakt med andre mennesker i en tid, hvor det er anbefalet, at vi skal holde afstand til hinanden. En bil giver dig den frihed til at tage afsted, når det passer dig.

Særligt hvis du har børn, er det en stor fordel med en bil, du kan køre dem rundt i. Ikke nok med at børn ofte falder i søvn på bagsædet, så undgår du også for den offentlige transport, der ofte kan være en hektisk oplevelse.

En bil giver dig flere muligheder i hverdagen ikke bare for at hente børnene, når du kommer hjem fra arbejde, men også for at tage på længere ture. Måske har I familie i den anden ende af landet, I skal besøge? Så er en bil for hele familien en klar fordel, der er svær at slå.

Tid til at blive miljøvenlig?

Bare fordi bilen giver langt mere frihed på landevejene, er det ikke ensbetydende med, at du behøver at køre på benzin hele vejen. I dag er teknologien så god, at en hybridbil eller fuldelektrisk bil vil spare dig penge, både når det kommer til brændselsudgifter, men sandelig også på CO2-fronten.

Et lån kunne være muligheden for dig til at investere i en elektrisk bil, der sender det helt rigtige signal til omverdenen om, hvad du står for som person. Samtidig bidrager du med det, du har mulighed for, når det kommer til miljøet, og der er behov for nogen, som fører an i den kamp.

Uanset om du låner til en elbil eller en almindelig, så tag en snak med din familie om, hvad jeres behov egentlig er. Der er stor forskel på en stationcar eller en kompakt lille bybil, og der er ofte et par hundrede tusind i forskel. Det kan betyde meget for jeres lånemuligheder, hvilken bil I ønsker jer. Tag jer derfor god tid, og lån altid penge med omtanke, omhu og tålmodighed.


DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Modtag dagligt IT-nyhedsbrev

Få gratis tech-nyheder i din mail-indbakke alle hverdage. Læs mere om IT-UPDATE her

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2021
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S