Home » Printer » Kvalitetsudskrifter fra stor printer
Kvalitetsudskrifter fra stor printer

Kvalitetsudskrifter fra stor printer

Share

Det kan godt være, at Canon mest er kendt for deres kameraer, men de kan altså også godt det der med printere

At kalde Pixma MX870 for en lille printer, ville være en overdrivelse af de store. Det ville heller ikke være i tråd med sandheden at kalde den for en pæn designet printer. For den er faktisk bare en stor firkantet kasse.

Canon har dog gjort lidt ud af at designe selve betjeningspanelet, men når vi kigger på printere fra HP og Lexmark, der alle har fået et meget »iPhone«-lignende design med berøringsfølsomt display, så virker det stadig meget gammeldags.

Men funktionerne er der, og da Pixma MX870 er en multifunktionsprinter, er der naturligvis knapper til såvel kopi og fax som scan og hukommelseskort-tilgang. Samtidig har Canon også gjort printeren trådløs, hvilket vi tidligere har savnet hos Canon, så det skal de have ros for.

Papir i store mængder

Hvad de ikke skal have ros for, er at en grøn virksomhed som Canon leverer en kæmpe bunke manualer med. Hvorfor manualerne ikke bare er i pdf-form på den medfølgende cd-rom undrer os.

Det samme gælder installationsvejledningens opbygning. Den var som sådan fin nok, men fordi Canon valgte at skrive tekster på adskillige sprog på samme illustration, så kom vi hurtigt ud i at skulle bladre ret meget i opsætningsvejledningen.

Det kunne have været gjort mere elegant.Vi valgte at slutte printeren til som en trådløs printer, og her viste Canon gode takter.

Se også:  Nyt topkamera: Canon klar med et frådende fartmonster

For hvor andre printere ofte først skal tilsluttes computeren via et usb-kabel, så var det ikke nødvendigt med Canon MX870. Vi skulle bare finde netværket i printerens menu, hvilket var let, og så indtaste kodeordet til netværket.

Så var printeren på nettet. Herefter installerede vi softwaren på computeren, og den fandt uden problemer printeren, og etablerede kommunikation med den.
Det var en meget elegant installation, der dog så meget mere kompliceret ud i vejledningen.

Med til printeren følger en række programmer, der blandt andet gør, at du kan scanne fra den over netværket. Det er der dog ikke meget nyt i, og at der er en faxenhed i den, er heller ikke specielt ophidsende. Men muligheden er der, og det er altid rart at vide.

Noget af det mest spændende tilbehør til printeren er det stykke software, som bliver kaldt for Canon Solution Menu. Herfra kan du scanne og importere fotografier og dokumenter direkte til din computer.

Du kan vælge at vedhæfte filerne til en mail gemme dem som pdf eller lave optisk tegngenkendelse (OCR) på dem. Om originalerne ligger på en usb-nøgle eller på glaspladen på printeren er ligegyldigt, de samme funktioner er til rådighed for dig.

Der er så en række andre funktioner, så som hurtig fotoudskrift, hvor du kan vælge billeder ud til udskrivning, og hvor mange kopier du vil have skrevet ud.

Se også:  Spejlløse kameraer [STORTEST]: Fang sommerens magi i flotte fotos

Der er også en løsningsmenu, hvor du kan vælge at udskrive billeder direkte, som album, kalender, mærkater eller mere spændende layouts.

Der er flere andre muligheder for at lege med udskrifterne, men dem kan du selv opdage, hvis du anskaffer dig denne printer.

Kvalitetsudskrifter

Hvem kan, tja – ikke kun Bilka. Canon kan klart det der med farver og udskrifter. Som kameraproducent, er det naturligvis vigtigt for Canon, at deres printere også leverer et godt resultat når de skriver billeder ud, og det gør Pixma MX870.

Selv billeder i ret dårlig opløsning formåede vi at få printeren til at skrive ud i meget flot kvalitet. Det var så heller ikke på almindeligt kopipapir, vi skrev ud men på godt fotopapir og på de bedste indstillinger til udskrift.

Men det til trods, så skrev printeren meget hurtigt ud, og kvaliteten var meget høj. Farverne var mættede og flotte men på ingen måde skrigende, som vi desværre før har set på printere.

Endelig skal Canon også have ros for, at de har adskilt farvepatronerne i ikke mindre end fem forskellige patroner. På den måde kan du nøjes med at skifte de patroner ud, der løber tør.


Pixma MX870
  • Udskrifthastighed
  • Udskriftkvalitet
  • Features
  • Brugervenlighed
  • Pris
4.5

Alt om DATA siger

En god printer, der leverer flotte udskrifter lynhurtigt og som hverken støjer eller lugter. Det er dog ærgerligt, at printeren har så kedeligt et design.

Sending
User Review
0 (0 votes)
TAGS
AOD web-tv
Canon
Multifunktionsprinter
Pixma MX870

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Modtag dagligt IT-nyhedsbrev

Få gratis tech-nyheder i din mail-indbakke alle hverdage. Læs mere om IT-UPDATE her

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2021
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S