Kaspersky Internet Security [TEST]: Kvalitets sikkerhedspakke i ny og finpudset udgave

Kaspersky Internet Security [TEST]: Kvalitets sikkerhedspakke i ny og finpudset udgave

Share

Kaspersky Internet Security sikkerheds-programmet har længe været et af de bedste på markedet. 2018-udgaven holder fast i den tendens med diskrete men ikke uvæsentlige forbedringer

Der går ikke lang tid imellem, at der meldes om den ene sikkerhedstrussel efter den anden på internettet. Ej heller er der langt imellem, at man hører om konsekvenserne af de angreb, som sikkerhedsbristerne har medført.

Uheldigvis kan vi private brugere ikke bare gå ud fra, at det hovedsageligt er virksomhederne, der er truede. Hvis man er på inter-nettet, så er det nødvendigt at sikre sig så godt som muligt mod de mangfoldige antal trusler, som eksisterer.

Se også:  Kaspersky Free [TEST]: Nyt gratis sikkerhedsprogram til Windows
Den ekstra sikkerhed

Med Windows 10 og Windows Defender er man ikke på herrens mark sikkerhedmæssigt. Men der findes sikkerhedspakker, der generelt giver en bedre og mere omfattende beskyttelse, og som tilmed ikke belaster systemet så meget.

Et af disse er Kaspersky Internet Security 2018, der er et af de bedste bud på en omfattende sikkerhedspakke, som dækker alle eventualiteter, når man færdes på internettet.

Som featurelisten i boksen viser, og som ikke engang kan påstås at være totalt dækkende, så beskytter sikkerhedsprogrammet brugeren mod et utal af trusler

Det er desværre også nødvendigt, ganske vist kan visse trusler være på mode, men det betyder ikke, at de andre forsvinder i mellemtiden.

Se også:  Husk beskyttelsen - her er den bedste sikkerhed til studie-pc'en

Kaspersky Internet Security 2018 har desuden den fordel, at programmet kan beskytte såvel pc, Mac og mobile enheder på samme tid. Under forudsættelse af, at at man har købt licenser nok. Men man kan købe fra en licens i 1 år til 329 helt op til 10 licenser for 2 år til 1199 kroner. Det er ganske rimeligt, og i øvrigt er prisen ikke steget fra sidste års udgave.

Del denne