Home » TV » Kunstudstilling på LG’s nye Ultra HD-TV
Kunstudstilling på LG’s nye Ultra HD-TV

Kunstudstilling på LG’s nye Ultra HD-TV

Share

LG går nye veje for at demonstrere kvaliteterne i deres nye UHD-skærme med fire gange så høj opløsning som almindelige Full HD-tv

Det sker ikke hver uge – eller hvert år for den sags skyld – at denne teknologi-freak bliver inviteret til fernisering, altså åbning af en kunstudstilling. Men det er heller ikke hverdagskost, at et firma som koreanske LG mobiliserer de helt store marketingkanoner for at kommunikere den suveræne billedkvalitet, som kan nydes på UHD-skærme.

National Geographic-fotos

Den 1. oktober 2013 stod jeg sammen med repræsentanter for andre nordiske teknik- og livsstilsmagasiner i det eksklusive Mood Stockholm shoppingcenter, nippede bobler og hapsede fingermadder, mens vi beundrede et udvalg af National Geographic-fotografen Mattias Klums fantastiske naturbilleder.

Normalt bliver den slags fotos vist som print i storformat på blankt fotopapir, men her var mediet LG’s nye generation af Ultra HD eller 4K TV-skærme, som ikke alene giver en fire gange højere opløsning end Full HD, men også har en farvedybde, som yder billederne retfærdighed.

Se også:  LG C2 [TEST]: Forbavsende tyndt og let super-tv får opgradering

“Det er meget spændende at samarbejde med en så respekteret og anset fotograf som Mattias Klum i kampagnen for vores nye Ultra HD-modeller”, sagde Thomas Wering, nordisk marketingchef for Home Entertainment hos LG Electronics. Med udstillingen ”Oplev livets detaljer” kan vi på en visuel og inspirerende måde vise forbrugerene, hvor fantastisk en billedkvalitet man får med et LG Ultra HD-TV, noget man virkelig skal opleve for at forstå”.

[pt id=’2028178′ size=’large’ link=’file’ html_attrs=’title=”Thomas Wering nordisk marketingchef for Home Entertainment hos LG Electronics: ”Med udstillingen ”Oplev livets detaljer” kan vi på en visuel og inspirerende måde vise forbrugerene hvor fantastisk billedkvalitet man får med et LG Ultra HD-TV.””‘]

Thomas Wering, nordisk marketingchef for Home Entertainment hos LG Electronics: ”Med udstillingen ”Oplev livets detaljer” kan vi på en visuel og inspirerende måde vise forbrugerene, hvor fantastisk billedkvalitet man får med et LG Ultra HD-TV.”

Fire gange flere pixel giver en suveræn billedkvalitet

Ultra HD giver en mere unik oplevelse, som kan forbløffe selv de mest kræsne entusiaster. Ultra HD-opløsningen betyder, at antallet af pixel på fjernsynsskærmen er firdoblet i forhold til et tv med Full HD-opløsning. Dette giver en markant bedre oplevelse, især på store skærme, hvor billedkvaliteten er helt fantastisk – selv på tæt hold – og uden synlige pixel. Det stilrene design med tynd kant gør også, at de nye Ultra HD-modeller bliver blikfanget i stuen, selv når de ikke viser noget i superopløsning.

Se også:  CES: LG lancerer rekordstort OLED-tv på 97 tommer

“Kombinationen af Mattias Klums helt mageløse naturbilleder og LG’s nye Ultra HD-modeller giver en unik oplevelse, hvor man virkelig får naturen tæt ind på livet”, sagde Erik Åhsgren, nordisk produktchef for Home Entertainment hos LG Electronics. Klums fotografier og bevægelige materialer i Ultra HD-opløsning er noget af en prøvelse for vores tv, og udstillingen viser, at de virkelig brillerer med sine detaljer og farver.

[pt id=’2028179′ size=’large’ link=’file’ html_attrs=’title=”En smittende veloplagt Mattias Klum fortalte om sine billeder sit engagement i bevarelse af uddøende dyrearter og sin overraskelse over potentialet i LG’s Ultra HD-TV.”‘]

En smittende veloplagt Mattias Klum fortalte om sine billeder, sit engagement i bevarelse af uddøende dyrearter og sin overraskelse over potentialet i LG’s Ultra HD-TV.

Pris og tilgængelighed

Premium-modellen LA970W i 65 og 55 tommer er allerede tilgængelig på det danske marked til en vejledende udsalgspris på 54.999 og 39.999 kroner. Den retro-designede model LA965W blev lanceret i midten af oktober til en vejledende udsalgspris på 44.999 for 65 tommer og 29.999 kroner for 55 tommer.

LG vil også tilbyde et begrænset oplag af Mattias Klums eksklusive materiale, der vil blive inkluderet ved køb af udvalgte modeller fra LG’s nye Ultra HD-sortiment.

[pt id=’2028181′ size=’large’ link=’file’ html_attrs=’title=”Fotokunst i en kvalitet som et dyrt fotoprint – og oppe i et format der nærmer sig A0-papir.”‘]

Fotokunst i en kvalitet som et dyrt fotoprint – og oppe i et format, der nærmer sig A0-papir.

[pt id=’2028182′ size=’large’ link=’file’ html_attrs=’title=”Dette makrofoto af to fingre i omtrent naturlig størrelse på en 65” UHD-skærm illustrerer hvor finkornet et tv-billede nu kan blive.”‘]

Dette makrofoto af to fingre i omtrent naturlig størrelse på en 65” UHD-skærm illustrerer, hvor finkornet et tv-billede nu kan blive.

[pt id=’2028183′ size=’large’ link=’file’ html_attrs=’title=”Det samme billedudsnit i fire forskellige opløsninger. Selv om hver version af motivet kun har en kvart skærm at brede sig på er forskellene fra ”Standard” til ”Ultra HD-TV” absolut synlige.”‘]

Det samme billedudsnit i fire forskellige opløsninger. Selv om hver version af motivet kun har en kvart skærm at brede sig på, er forskellene fra ”Standard” til ”Ultra HD-TV” absolut synlige.


TAGS
LG

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her
Annoncelinks


AOD/AOD.dk   © 2022
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S