Home » Erhverv » Kunstig intelligens styrer videomøder
Kunstig intelligens styrer videomøder

Kunstig intelligens styrer videomøder

Share

Nogle gange er det tilfældigheder, der sætter skub i udbredelsen af en bestemt teknologi. Som f.eks. da en vulkan på Island – med et navn ingen kunne udtale – for nogle år siden spyede så meget aske op i atmosfæren, at flytrafikken i store dele af Europa blev lammet. Forretningsmøder i stribevis måtte aflyses for i stedet at blive afholdt i det digitale univers.

Det er naturligvis systemer til afholdelse af videokonferencer, vi taler om, for selv om teknologien allerede inden vulkanudbruddet var udbredt i virksomhederne, der ofrede store summer på at indrette dedikerede lokaler til formålet, var det som om, det ikke var så spændende med de der videomøder. Enten fordi kvaliteten ikke var helt tilfredsstillende eller, fordi teknologien var for kompliceret at bruge.

Se også:  Kraftfuld Huawei-processor sætter nye standarder for kunstig intelligens
Nu er videomøder hverdag

Siden er der sket rigtig meget på den front, og i dag er deltagelse i et videomøde lige så almindeligt, som at foretage et telefonopkald eller sende en e-mail. Med store skærme i både 4K- og 5K-opløsning, er billedkvaliteten i top, og det samme er lyden, lige som der ikke blot kan holdes møder med kontorer i fjerne lande, men også etableres kontakt til medarbejdere på farten via smartphone eller tablet.

Fokus er i dag rettet mod brugervenligheden, og ganske som på så mange andre områder har kunstig intelligens nu også holdt sit indtog her, idet virksomhedens ansatte nu kan ringe ind og ud fra mødelokalet uden at løfte en finger. Cisco, der er mangeårig aktør på dette marked, har nemlig lanceret Spark Assistant med kunstig intelligens.

Se også:  Nu tager de lærenemme maskiner over

TAGS
AI
erhvervsliv
Kunstig intelligens

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Modtag dagligt IT-nyhedsbrev

Få gratis tech-nyheder i din mail-indbakke alle hverdage. Læs mere om IT-UPDATE her

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2020
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S