Home » AOD Pro » Kunstig intelligens kan skabe konkret værdi for virksomheden
Kunstig intelligens kan skabe konkret værdi for virksomheden

Kunstig intelligens kan skabe konkret værdi for virksomheden

Share

Virksomheden WaveAcces tilbyder AI-løsninger, der kan lette det arbejdet i store datatunge og tidskrævende processor. Det kan spare mange manuelle ressourcer og ses på bundlinjen

Kunstig intelligens kan ofte virke som et lidt flyvsk begreb, der er svært helt at finde ud af hvad man skal bruge til. WaveAccess gør det imidlertid meget håndgribeligt. I den nye service, ValueAI, er kunstig intelligens et værktøj, som skal give helt konkret værdig for kunden.

Effektiviserer datatunge processer

I store virksomheden kan der eksempelvis ligge mange mandetimer i at få sorteret eller kategoriseret mails efter indhold, kompleksitet eller andet. Det er et arbejde som kunstig intelligens kan overtage.

Se også:  Stjæler AI en masse job? – formentlig ikke

En AI-løsning kan også anvendes til at analysere webdata for at optimere salg, trafik eller hjemmesidestruktur, eller bruges til at forudsige sandsynligheden for at lukke konkrete aftaler ud fra foreliggende præmisser og meget andet.

Kan give store besparelser

ValueAI skræddersyer en løsning. Det koster få tusind kroner at teste om har den rette effekt, og hvis det konstateres at det er tilfældet, går man videre med at implementere den i stor skala. En implementering tager et par uger, og indbefatter også automatiserede rapporter.

Ifølge ValueAI skal effektiviteten være til at føle på. Da løsningen kan sørge for at en opgave altid lander direkte hos den ansvarlige, uden ressourcekrævende mellemled, og da den samtidig kan reducere menneskelige fejl, gøre behandlingstiden mange gange hurtigere og generelt reducere manuelt arbejde, ikke mindst hos dyre specialister, skal resultaterne hurtigt kunne ses på bundlinjen.

Se også:  Tænd og sluk for strømmen med stemmen

Listen af eksisterende kunder tæller blandt andet Microsoft. Megafon, Fujitsu, Daimler og mange andre.


TAGS
AI
Kunstig intelligens
WaveAccess

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her
Annoncelinks


AOD/AOD.dk   © 2022
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S