Home » AOD Pro » Her er den krypterede USB hvor datatyve må give op på forhånd
Her er den krypterede USB hvor datatyve må give op på forhånd

Her er den krypterede USB hvor datatyve må give op på forhånd

Share

Denne USB-memory er nærmest umulig at hugge data fra. Den har to af de hårdeste krypteringer, fås med en række forskellige kapaciteter er og særdeles kompakt

Der findes USB-sticks til praktisk brug i det daglige, og så findes der sticks, hvor du bare ikke kan få adgang til nogen data uden en stærk adgangskode. Den nye Kingston-enhed Vault Privacy tilhører i udpræget den sidste kategori. Her er alle data låst inde, hvis ikke du kender adgangskoden.

Nyheden er velegnet til især virksomheder med behov for at kunne flytte kritiske data fysisk uden at være på nettet.

Den nye USB har den avancerede FIPS 197-certificering, og hardwaren krypteres med AES 256-bit i XTS-mode.

Flere adgangskoder

Kingston IronKey Vault Privacy 50 understøtter Admin-, Bruger- og One-Time Recovery-adgangskoder med kompleks eller passphrase-tilstand. Denne mulighed for flere adgangskoder gør det nemmere at gendanne adgang til data på drevet, hvis en af adgangskoderne skulle være glemt. Mens traditionel kompleks tilstand giver mulighed for adgangskoder fra 6-16 tegn ved hjælp af tre ud af fire tegnsæt, giver den nye passphrase-tilstand brugerne mulighed for at have en numerisk PIN-kode, en sætning, en liste med ord eller endda sangtekster på mellem 10 og 64 tegn, altså en unik kode, men alliegvel en, som kan huskes.

Kingston IronKey Vault

USB’en fås med forskellig kapacitet. På denne udgave kan der ligger 250 GB – trygt.

For at hjælpe med adgangskodeindtastning kan “øje”-symbolet aktiveres for at afsløre den indtastede adgangskode for at reducere mislykkede loginforsøg.

Se også:  Undgå it-katastrofer på ferien: Her er 10 gode råd

Admin kan også aktivere en bruger- og en engangsgendannelsesadgangskode eller nulstille brugeradgangskoden for at gendanne dataadgang.

Høj sikkerhed mod angreb

Derudover beskytter VP50 mod brute force-angreb ved at udelukke bruger- eller engangsgenoprettelseskoder efter 10 ugyldige indtastninger i træk. Drevet krypteringsslettes, hvis admin-adgangskoden indtastes forkert 10 gange i træk. Så selvom data går tabt, er der ingen frygt for et databrud.

VP50 kan også beskytte mod potentiel malware på systemer, der ikke er tillid til, ved at både admin og bruger indstiller en skrivebeskyttet tilstand. Desuden beskytter det indbyggede virtuelle tastatur adgangskoder mod keyloggere eller screenloggere.

Virksomheder og organisationer kan tilpasse og konfigurere VP50 med et produkt-id integreret med standard Endpoint Management-software for at opfylde virksomhedens it- og cybersikkerhedskrav gennem Kingstons Customization Program.

Se også:  Pas på fupmails om corona: Hackere udnytter Covid-19

VP50 er et krypteret lager, som er under brugerens fysiske kontrol, hvilket ifølge Kingston gør det overlegent i forhold til at bruge internettet og cloud-tjenester til at beskytte vigtige data.

Mere brugervenligt

“Vault Privacy 50 slutter sig til vores Kingston IronKey-serie af krypterede løsninger som et premium USB-drev, som leverer datasikkerhed i virksomhedskvalitet,” sagde Oscar Escayola, EMEA flash business manager hos Kingston.

“Vi har tilføjet nogle af de mest efterspurgte funktioner fra vores kunder, såsom den nye mulighed for flere adgangskoder og ny adgangskodetilstand, for ikke kun at beskytte de lagrede data 100 procent, men også gøre drevet mere brugervenligt.”

Kingston IronKey Vault Privacy 50 fås i kapaciteter fra 8 GB til 256 GB. Kingston oplyser ingen priser.


TAGS
datalager
sikkerhed
USB
usb-stick

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her
Annoncelinks


AOD/AOD.dk   © 2022
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S