Home » Bærbar computer » Kraftkarl til de kreative
Kraftkarl til de kreative

Kraftkarl til de kreative

Share

Den nye Dell Precision M2800 med knivskarp 15,6” skærm giver designere, ingeniører, kunstnere og studerende lynhurtig afvikling af tunge programmer

De kreative arbejder regelmæssigt på farten og kører krævende programmer som CAD, designsoftware og videoredigeringssoftware, hvilket ofte er alt for stor en mundfuld for de bærbare computere. Her er der behov for en ydelse, man normalt kun får i en pladskrævende stationær computer.

Det bedste fra begge verdener

Dell Precision M2800 indeholder det bedste fra begge verdener – en bærbar computer, der leverer toptunet processorkraft.

Trods Precision M2800-computerens kompakte ydre har Dell fundet plads til en 4. generations Intel Core i5- eller i7-processor (valgfrit), en skarp 15,6” UltraSharp-skærm, et AMD FirePro W4170M grafikkort med 2 GB dedikeret GDDR5 videohukommelse, op til 16 GB system-hukommelse samt op til 1 TB lagerplads. Og med den nemme dockingfunktion går der ikke mange sekunder tabt, når der skal skiftes mellem kontormiljøet og andre arbejdssituationer.

Se også:  Stigende krav til mobile workstations sender nye produkter på markedet

“Mange designere og ingeniører udnytter ikke det fulde potentiale i deres arbejdsprogrammer, fordi de nøjes med at bruge en normal bærbar pc, der ikke har nok processorkraft til at køre disse programmer ordentligt. Dell vil gerne give de kreative optimale arbejdsbetingelser, uanset hvor de befinder sig – og til en pris hvor langt de fleste kan være med. Det er lykkedes til fulde med Precision M2800,” siger Daniel Beltner, CSB Marketing Manager, Dell Norden.

Pris og tilgængelighed er endnu ikke offentliggjort.


TAGS
arbejdsstation
Dell
Precision

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Modtag dagligt IT-nyhedsbrev

Få gratis tech-nyheder i din mail-indbakke alle hverdage. Læs mere om IT-UPDATE her

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2021
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S