Home » Bærbar computer » Kraftige mediemaskiner til overkommelig pris
Kraftige mediemaskiner til overkommelig pris

Kraftige mediemaskiner til overkommelig pris

Share

Toshiba opdaterer sin Satellite-serie med nye P-modeller,
som har al den power og performance, der skal til for at spille og nyde
underholdning samt redigere film og billeder

Er dine krav til computeren lidt højere end de flestes, er der god grund til at kigge efter en decideret mediebærbar, som har indmaden i orden til at klare mosten.

Dem kommer der en del af i øjeblikket. Ikke mindst fra Toshiba, som i går lancerede nye Qosmio-modeller og i dag er klar med to nye maskiner i Satellite-serien.

Satellite P850 har skærm på 15,6″, mens Satellite P870 har en skærm på 17,3″.

Man får stor computerpower fra de seneste Intel-processorer samt op til 8GB hukommelse og kraftigt Nvidia GeForce GT630M-grafikkort.

Hd-skærmen gør det muligt at se film i høj opløsning og vise billeder i bedste kvalitet. Led-backlighting sikrer desuden, at farver bliver gengivet korrekt, og at kontrasten mellem mørk sort og ren hvid forbliver skarp.

Satellite P-serie har også hdmi-port, så computeren kan kobles til tv’et og bruges som medieafspiller, der afvikler såvel webvideo som 3D-indhold og film fra det indbyggede dvd-drev. Med Intel Wireless Display er det endda også muligt at droppe kablet og streame trådløst mellem computeren og fjernsynet.

Der er også integrerede stereohøjtalere med SRS Premium 3D, som er udviklet af lydspecialister fra Harman Kardon. Slip Stream-teknologien sikrer, at overstyring fra basfrekvenser holdes på et minimum ved høj volumen, mens Toshibas Sleep-and-Music gør det muligt at benytte højtalerne med MP3-afspilleren eller smartphonen, selvom computeren er på sleep-mode.

Satellite P850 fås med en harddisk på op til 1TB, mens Satellite P870 er tilgængelig med en harddisk på op til 750GB. Begge modeller har fire usb-porte, hvoraf to er usb 3.0. Der er også bluetooth 4.0 og fuld hd-webkamera i skærmen.

Satellite P-series er i butikkerne nu. Se prisen på Satellite P850 her.


TAGS
Ivy Bridge
medie-bærbar
multimedie-laptop
Satellite
Toshiba

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2021
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S