Home » Stationær computer » Kraftig maskine til alle opgaver
Kraftig maskine til alle opgaver

Kraftig maskine til alle opgaver

Share

Dette er den magtfulde pc til alle opgaver, men den er ikke særlig mobil

Dell-computeren har tre tommer større skærm end konkurrenten fra HP og er på alle måder fysisk større. Men ellers taler vi her om en helt almindelig alt i en-computer, blot med trykfølsom skærm. Optoplex fås også i en billigere variant uden touchskærm – som ser lidt mere kedelig ud.

Sådan er det ikke med Optiplex 9020. Når man går tæt på, er det tydeligt, at bygge- og finishkvaliteten er høj, og at konstruktionen er særdeles robust. Pc’en er også ret nydelig bagfra, og den står solidt på sin fod, som har den rigtige højde. Heldigt, da den ikke kan justeres og derfor ville kunne give problemer med ergonomien.

Se også:  Stigende krav til mobile workstations sender nye produkter på markedet

Indvendigt er Dell noget kraftigere end den pristilsvarende HP. Du får kun 500 GB harddisk, men til gengæld dobbelt så meget hukommelse, bedre grafik og ikke mindst den noget kraftigere i5-processor fra Intel. Alt dette gør, at vi her har at gøre med en computer, der kan klare stort set alle opgaver uden de store problemer. Men den er ikke særlig flytbar. Med sin størrelse og næsten dobbelt så høj vægt som HP’en er Optiplex ikke lige til at slæbe rundt på.

Skærmbilledet står rent og skarpt og næsten med professionelle egenskaber, når man redigerer billeder. Det er sjældent for denne type produkter.

Se også:  Apple iMac 24" (M1, 2021) [TEST]: Livsstilslækker alt-i-en'er til skrivebordet

Desuden er der optisk drev i siden, så du hurtigt kan sætte en dvd-film på, og øverst er der et rigtig godt webkamera. På det punkt vinder Dell klart over HP.

På minussiden er foruden størrelsen og måske knapt så sexet et design som HP, at maskinen støjer noget i brug. Blæseren kører konstant. Fint, at komponenterne bliver kølet – det giver bedre hastihed og længere levetid – men det er altså ret irriterende at skulle lytte til blæseren konstant.
Samlet set er Dell en fornuftig maskine. Den er kraftfuld, men til gengæld ikke særlig mobil.


Optiplex 9020
  • Brugervenlighed
  • Funktionalitet
  • Ydelse
  • Pris
4
Sending
User Review
0 (0 votes)
TAGS
alt-i-en computer
Dell

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2022
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S