Home » Transport » Kraftfuld kinesisk elbil på vej til Danmark med fornuftig pris
Kraftfuld kinesisk elbil på vej til Danmark med fornuftig pris

Kraftfuld kinesisk elbil på vej til Danmark med fornuftig pris

Share

MG Marvel R Electric lanceres i Danmark det kommende efterår. Den fås med firehjulstræk eller baghjulstræk, er udstyret med smart infotainment system og ser ud til at få ganske fornuftige priser

MG gjorde comeback på det danske bilmarked sidste år. Dog i en lidt anden form end de klassiske sportsbiler de har været kendt for.

Det britiske mærke er skiftet til kinesiske hænder og har en nu en målsætning og at erobre markedet for elektriske biler. Det skal ske ved at tilbyde smarte, praktiske, sikre og teknologisk avancerede biler i forskellige segmenter til forskellige behov.

Marvel R Electric er MGs nye anden generations komplet eldrevne hightech-SUV og mærkets anden model i C-SUV segmentet efter MG EHS Plug-in Hybrid.

Men Marvel R Electric er en helt anden bil end MG EHS. Med en længde på 4.674 mm og en akselafstand på 2.804 mm er Marvel R Electric perfekt til dem, der sætter pris på en rummelig kabine med god plads på sæderne.

MGs flagskibsmodel accelerer fra 0-100 km/h på 4,9 sek. og har en tophastighed på 200 km/t. Den er udstyret med en underramme i aluminium på undervognen og dele, som normalt kun findes i sportsvogne. Rammen er ikke kun stærkere, men også lettere.

Infotainmentsystem med app

MG Marvel R Electric byder på et digitalt cockpit med 19,4” touchskærm til betjening af det nye MG iSMART-infotainmentsystem med opkobling.

Det omfangsrige MG iSMART-system byder på et udvalg af online-funktioner og opkoblingsmuligheder via en smartphoneapp.

Ud over DAB+, Bluetooth, USB-tilslutning, Wi-Fi-hotspot til opkobling af mobile enheder og smartphoneintegration med Apple CarPlay eller Android Auto byder systemet også på en lang række onlinetjenester. Heraf kan nævnes navigation i realtid, søgning efter parkeringspladser, søgning efter MG kontaktpunkter, vejrudsigt og Amazon Prime-onlinemusik. Takket være stemmebetjening kan systemet betjenes nemt og håndfrit. Derudover er infotainmentsystemets software altid opdateret takket være firmware over-the-air.

Se også:  Stor opdatering til Polestar 2

 

Ved hjælp af app’en har bilejerne adgang til fjernbetjente funktioner som Find My Vehicle, Status Checking, Vehicle Statistics og Health Scan, Route Planning, Calendar Synchronizing, Charging Management og MG Touchpoint.

MG Marvel R Electric har avancerede førerassistentsystemer (ADAS), som advarer føreren mod potentielle farer og griber ind, hvis det er nødvendigt. Systemet advarer dig om potentielle kollisionsfarer, mens intelligente systemer hjælper dig med at opretholde vejgreb og stabilitet. Marvel R introducerer desuden helt nye systemer for MG; Emergency lane keeping og drowsiness warning system.

To versioner

Der er to drivlinjer at vælge imellem. Tri-Motordrivlinjen omfatter tre elmotorer, firehjulstræk, en maksimal ydelse på 288 hk og en rækkevidde på 370 km (WLTP). Den baghjulstrukne version med to elmotorer på bagakslen har en maksimal ydelse på 180 hk og en WLTP-rækkevidde på 402 km. Den maksimale anhængervægt for MG Marvel R Electric er 750 kg. Derfor kan bilen anvendes til at trække en anhænger eller campingvogn – eller to elcykler på en speciel cykelholder. Bagagerummet har en volumen på 357 l. Når bagsæderne klappes frem, vokser volumenen til 1.396 l. Den baghjulstrukne version af Marvel R Electric har også 150 l ekstra bagageplads under frontklappen.

Se også:  Prisen er klar: Det koster Kias nye lynopladende elbil

Begge versioner får energi fra et 70 kWh litium-ion-batteri og giver mulighed for hurtig opladning både hjemme og ude. Opladning hjemme (AC) foregår via den 11 kW trefasede oplader i bilen. Batteriet kan også lynoplades (DC) op til 80 % på ca. 40 min.

Takket være V2L-systemet er det muligt at levere energi fra batteriet videre til eksterne elektriske enheder, eksempelvis en luftpumpe, et elektrisk løbehjul, en bærbar computer eller endda en anden elbil.

Klimareguleringen sker med intern varmepumpe.

Klar senere i år

De første biler kan opleves i de danske MG brand stores sidst på året og MG Motor Danmark forventer at have det danske modelprogram og priser klar på den anden side af sommerferien. Prisindikationen fra MG Europa lyder på 40.000 – 50.000 Euro.

Specifikationer for MG Marvel R Electric

 

                                                                               Firehjulstræk                        Baghjulstræk

Maks. ydelse: 212 kW (288 hk)   132 kW (180 hk)
Maks. drejningsmoment: 665 Nm     410 Nm
Acceleration 0-100 km/h: 4,9 sek.     7,9 sek.
Tophastighed: 200 km/h     200 km/h
Batterikapacitet: 70 kWh     70 kWh
WLTP-rækkevidde: 370 km     402 km
Lader i bilen (AC): 11 kW     11 kW
DC-opladningsvarighed 5-80 %: 43 min.     43 min.
Egenvægt: 1.920 kg     1.810 kg
Anhængervægt (uden bremser): 750 kg     750 kg

 

 


TAGS
elbil
elektriske transportmidler
mg

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2021
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S